SLTN door IBM als officiële Cloud referentie benoemd.

SLTN, IT System Integrator en Solution Provider, SLTN door IBM als officiële Cloud referentie benoemd.

De door SLTN gebouwde Cloud Infrastructuur propositie is opgebouwd rondom het IBM Intel en IBM Storage platform en maakt gebruik van de IBM Smart Provisioning software die ofwel met KVM ofwel met VMware virtualisatie software in staat is binnen luttele seconden virtuele machines aan de gebruikers beschikbaar te stellen. Met name het gemak en de snelheid waarmee dit plaatsvindt is uitzonderlijk! De administratieve handelingen zijn met 70% gereduceerd ten opzichte van eerder oplossingen.

De door SLTN gebouwde Cloud infrastructuur oplossing is zeer schaalbaar en heeft een 99,999% beschikbaarheid voor haar gebruikers. De Cloud infrastructuur is opgesteld in Datacenter Brabant, een Tier 3 en zeer duurzaam en innovatief data center in Waalwijk.

“SLTN is erg trots dat IBM als een van de grootste IT bedrijven ter wereld juist de door SLTN gebouwde Cloud Infrastructuur oplossing als officiële referentie opneemt” aldus Eugene Tuijnman, CEO van SLTN. “Het bevestigt de kwaliteit van de gebouwde oplossing en de kennis van de IT specialisten van SLTN”. “SLTN ziet een sterke toename in het aantal klanten die hoge beschikbaarheid van hun IT infrastructuur wensen tegen betaalbare tarieven. Deze Cloud infrastructuur propositie is daar uitermate geschikt voor”

 

 

Voor meer informatie:

http://www-01.ibm.com/software/success/cssdb.nsf/cs/LWIS-8YSTCX?OpenDocument&Site=corp&ref=crdb

 

This entry was posted in Cloud. Bookmark the permalink.

Comments are closed.