Uw Ideale Cloud

Cloud
Cloud computing is een prima oplossing voor bedrijven die bedrijfscontinuïteit, maar ook snelheid en rentabiliteit belangrijk vinden. De toenemende vraag om altijd en overal via elk gewenst apparaat te kunnen beschikken over applicaties en informatie, maakt de IT omgeving extra ingewikkeld en duur. Gebruikers verwachten echter steeds snellere reactietijden en individuele ICT services. Tegelijkertijd eist het management veiligheid en lagere kosten. Tijd voor een andere IT-strategie en aanpak. Cloud computing is een nieuwe benadering die IT minder complex, meer flexibel, schaalbaarder en rendabeler maakt.

Bij cloud computing wordt IT als een service afgenomen. Een echte ‘plug en play’ oplossing. Cloud maakt gebruik van ‘on demand’ virtuele infrastructuren en software om deze services aan te bieden. U betaalt alleen voor het afgesproken gebruik. SLTN host en beheert deze cloud IT-diensten voor u. Gebruikers kunnen deze IT-diensten onafhankelijk van de plaats of apparaat zoals een tablet of smart phone gebruiken. Organisaties hoeven de hard- en software niet meer fysiek aan te schaffen maar kunnen deze nu als dienst uit de cloud afnemen.

Waarom Cloud Computing?
Beheersbare IT kosten; niet continu zelf (weer) investeren in de aanschaf van hardware en software

  1. IT diensten zijn schaalbaar en flexibel
  2. Kosten per gebruik(er)
  3. Efficiënter beheer en onderhoud
  4. Overal en altijd via elk gewenst ‘device’ veilig toegang via internet

Private en Hybride Cloud oplossingen
Private en Hybride cloud oplossingen combineren de kracht en flexibiliteit van infrastructuur-as-a-service met de eigen kennis, gewenste veiligheid en beschikbaarheid van bedrijfsapplicaties en informatie die organisaties met bedrijfskritieke ICT behoeften van hun IT infrastructuur eisen.

U heeft de beschikking over een eigen pool van rekenkracht, geheugen en opslagcapaciteit en netwerk binnen de cloud, waarmee u uw eigen virtuele servers opzet en beheert. Hierdoor kunt u deze resources specifiek en dynamisch toewijzen op basis van uw eigen wensen. Onze massale netwerkconnectiviteit en ons ‘state-of-the art’ datacenter biedt schaalbaarheid, veiligheid en prestaties om aan uw zakelijke behoeften te voldoen.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor een combinatie van de meer standaard oplossingen uit onze SLTN Cloud en een eigen private cloud voor de minder standaard of bedrijfsspecifieke applicaties, dat noemen wij een hybride cloud. Onze hybride cloud oplossing is volkomen betrouwbaar en veilig omdat wij gebruik maken van de nieuwste en meest geavanceerde technologie.

Als u besluit ‘in de cloud’ te gaan dan is het van belang om de goede afwegingen en keuzes te maken. Een uitgebreide analyse van uw eigen situatie te maken en van de kansen en bedreigingen. Hoe zit het met de veiligheid van alle data, de beschikbaarheid en de controle? Hoe gaat de integratie tussen de eigen services en de cloud services?

Wij helpen u graag om op vakkundige wijze uw toekomstige cloud architectuur te ontwerpen en te bouwen, waarbij rekening wordt gehouden met de wensen en eisen vanuit IT en uw business. Vervolgens kunnen wij u ondersteunen bij het migreren naar de cloud. Ons doel is een flexibele, schaalbare IT omgeving zonder zorgen.

SLTN heeft een compleet aanbod standaard Cloud diensten. In onze eigen public SLTN Cloud bieden wij u een compleet ingericht en beheerd datacenter, infrastructuur of werkplek. Daarnaast kunnen wij u prima helpen bij het inrichten van uw eigen Private cloud of een combinatie daavan, de Hybride cloud. Gemak, veiligheid en ontzorgen staat voorop!

 

Cloud oplossingen
Cloud staat voor het afnemen van IT producten en diensten as a Service. Services en oplossingen die veilig, schaalbaar, flexibel en snel zijn. Omdat u alleen voor het daadwerkelijk gebruik betaalt en niet meer hoeft te investeren in hard- en software kunt u met cloud oplossingen aanzienlijke kosten besparen. SLTN heeft gekozen voor een compleet aanbod Cloud Services en Managed Cloud Services. Kenmerkend voor ons. Wij willen u graag bij alle cloud vraagstukken kunnen helpen. Van gedeeltelijk tot volledig ontzorgt!

Onze SLTN Cloud
De SLTN cloud services zijn:

  1. HaaS: Housing as a Service
  2. IaaS: Infrastructure as a Service
  3. Managedcloud services, beheer van uw IaaS
  4. BaaS: Back up as a Service
  5. Uitwijk: Business continuïteit
  6. DaaS: Desktop as a Service

Private Cloud oplossingen
Uw eigen cloudop uw eigen locatie of in ons Tier 3 datacenter. SLTN helpt graag om op deskundige wijze uw toekomstige private cloud architectuur te ontwerpen en te bouwen. Vervolgens kunnen wij u ondersteunen bij het migreren naar de cloud.

Hybride Cloud oplossingen
Uw eigen, private cloud, gecombineerd met een public cloud zoals de SLTN Cloud. Door een combinatievan een eigen cloud en de SLTN Cloud kunt u optimale keuzes maken, rekening houdend met de wensen vanuit de business en IT. Of het nu gaat om meer of minder bedrijfskritische applicaties, test- en ontwikkel omgevingen, hoge beschikbaarheid, snelheid of uitwijk, u kunt bepalen welke services u afneemt uit de SLTN Cloud en welke uit uw eigen cloud. SLTN adviseert u graag over alle mogelijkheden om samen met u de meest optimale cloud architectuur te ontwerpen, bouwen en implementeren.

Ons Cloud Datacenter
Ons Tier 3 datacenter voldoet aan alle eisen van veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. ISO9001 (kwaliteitsysteem),ISO14001 (Milieu) en ISO27001 (beveiliging). Wij besteden continu aandacht aan de beveiliging van onze infrastructuren en gegevens, zodat u weet dat u kunt vertrouwen op 24/7 beschikbaarheid van al uw systemen, bedrijfsapplicaties en gegevens.

Managed cloud services
Als u de aanschaf, inrichting en het beheer van uw IT infrastructuur geheel of gedeeltelijk wilt uitbesteden kunt u gebruik maken van onze Managed Cloud Services . Met deze services krijgt u de beschikking over een gestandaardiseerde, volledig ingerichte en door SLTN beheerde infrastructuur. U hoeft zelf niet meer te investeren in hard- en software en wij zorgen voor de inrichting en het beheer van uw IT infrastructuur.

Managed cloud services zijn ook uitermate geschikt voor belangrijke IT continuïteit aspecten als back-up en uitwijk faciliteiten. SLTN zorgt voor een veilige, getoetste back-up en uitgbreiderestore procedure met onze back-up as a service, BaaS. Ook voor uitwijk faciliteiten is onze cloud oplossing bijzonder geschikt. Op basis van de door u gewenste beschikbaarheidseisen kunt u een keus maken uit de verschillende, Business Continuiteitoplossingen.

De vraag naar de desktop as a service, ‘DaaS’ neemt verder toe. Met SLTN DaaS wordt u volledig ontzorgd. U krijgt vanuit de SLTN cloud de beschikking over een complete ingerichte laptop of desktop, met de door u gewenste standaard kantoorautomatisering en klant specifieke applicaties. Een volledig operationele werkplek voor al u gebruikers, 24/7 beschikbaar en beheerd.

Comments are closed.