Cloud Services - sltn
165
page,page-id-165,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Cloud Services

Cloud computing is een uitstekende oplossing voor bedrijven die bedrijfscontinuïteit, flexibiliteit, maar ook snelheid en veiligheid belangrijk vinden. De toenemende vraag om altijd en overal via elk gewenst apparaat te kunnen beschikken over applicaties en data is een uitdaging op zich

Gebruikers verwachten echter steeds snellere reactietijden en individuele ICT services. Tegelijkertijd eist het management veiligheid en lagere kosten. Tijd voor een andere IT-strategie en aanpak. De Cloud diensten van SLTN zijn diensten as a Service. Services en oplossingen die veilig, schaalbaar, flexibel en snel zijn.

U betaalt alleen voor het daadwerkelijke gebruik en hoeft niet meer te investeren in hard- en software. SLTN beschikt over een compleet aanbod Cloud Services en Managed Cloud Services.

De Cloud diensten van SLTN kenmerken zich door kwaliteit en veiligheid. Maar ook door functionaliteit. Uw private Cloud veilig in ons Tier-3 datacenter en toch gekoppeld met Amazon webservices of de Microsoft cloud? Geen probleem.

Juist daarom noemen wij het “Uw Ideale Cloud.”

Uw contactpersonen
img_3720-bewerkt

Henk Jansen

Manager Cloud Services
peter_muijsenberg_bw

Peter van den Muijsenberg

Manager Pre-Sales & Architectuur