Hardware

Servers & Systemen
Onze server oplossingen zijn gericht op efficiency en betrouwbaarheid. Krachtige, betaalbare systemen met nadruk op schaalbaarheid en hoge beschikbaarheid. Wij kiezen de producten die het beste bij u wensen en behoeften passen tegen scherpe prijzen. Onze leveranciers zijn ICT marktleiders en bieden diverse verschillende servers waardoor er altijd een door u gewenste oplossing is.

IBM, Dell, HP, Cisco, Oracle

 

Storage
Wij bieden een uitgebreid assortiment storage, back-up en deduplicatie producten van gerenommeerde ICT bedrijven. De nadruk ligt op oplossingen met hoge betrouwbaarheid, uitstekende performance en hoge beschikbaarheid tegen de beste prijs/prestatie verhouding. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kunnen altijd een concurrerend aanbod doen.

Dell, IBM, NetApp, EMC, HP, Oracle

Netwerk & Beveiliging
Waar zouden we zijn zonder een netwerk, draadloos of fysiek? Het netwerk van de toekomst heeft producten en oplossingen om overal en altijd met iedereen verbinding te hebben. Betrouwbaar, veilig en onder alle omstandigheden beschikbaar. Onze leveranciers zijn wereldwijde spelers die jarenlange ervaring hebben in het vakgebied. Wij bespreken graag alle mogelijke oplossingen met u.

Cisco, Symantec, Juniper, Dell, Brocade

 

Desktops & Werkstations
Afhankelijk van de prestaties die u verwacht van desktops en werkstations maakt u de keus. Zet u de desktop in voor netwerken en beheerbaarheid of mag het iets minder. Of u nu een groot- of klein bedrijf hebt, voor elke situatie is een optimale oplossing. Onze leveranciers zijn gerenommeerde, wereldwijde IT bedrijven. Wij bieden hoogwaardige producten en oplossingen tegen concurrerende prijzen.

Dell, HP, Lenovo

Laptops & Tablets
Laptops en netbooks worden voor veel verschillende toepassingen ingezet. De eisen aan prestaties en mogelijkheden verschillen sterk per situatie. In ons uitgebreide portfolio van bekende marktleiders is er ongetwijfeld voor u situaties een oplossing. Wij helpen u graag en bieden u de beste prijs/prestatie.

Dell, HP, Apple

Comments are closed.