Managed Cloud Services

Managed Cloud Services
Veel organisaties kiezen om verschillende redenen voor ondersteuning bij het beheer van hun netwerk. De volgende stap in ondersteuning van beheer zijn onze Cloud Managed Services. Eenvoudig, snel, betrouwbaar en veilig. SLTN maakt het u wel heel erg eenvoudig!

Als u de aanschaf, inrichting en het beheer van uw IT infrastructuur geheel of gedeeltelijk wilt uitbesteden kunt u nu ook van onze Managed Cloud Services gebruik maken. Met deze services krijgt u de beschikking over een gestandaardiseerde, volledig ingerichte en door SLTN beheerde infrastructuur. U hoeft zelf niet meer te investeren in hard- en software en wij zorgen voor de complete inrichting en het beheer van uw IT infrastructuur.

U heeft er geen omkijken meer naar en bent verzekerd van betrouwbare en goede oplossingen want wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten en software van gerenommeerde ICT marktleiders.

Uitwijk en Back-up
Managed cloud services zijn ook uitermate geschikt voor belangrijke IT continuïteit aspecten als back-up en uitwijk faciliteiten. SLTN zorgt voor een veilige, getoetste back-up en uitgebreide restore procedures met onze back-up as a service, BaaS. Ook voor uitwijk faciliteiten is onze cloud oplossing bijzonder geschikt. Op basis van de door u gewenste beschikbaarheidseisen kunt u een keus maken uit de verschillende, Business Continuïteitoplossingen.

Wij krijgen ook steeds meer vraag naar de desktop as a service, DaaS. Met SLTN DaaS wordt u volledig ontzorgd. U krijgt vanuit de SLTN cloud de beschikking over een complete ingerichte desktop, met de door u gewenste standaard kantoorautomatisering en klant specifieke applicaties. Een volledig operationele werkplek voor al u gebruikers, 24/7 beschikbaar en beheerd.

Cloud Datacenter
Mede door de strategische samenwerking die SLTN heeft met Data Center Brabant (DCB) is kwaliteit en continuiteit van de SLTN cloud geen issue. Data Center Brabant is volledig ISO gecertificeerd. (ISO 9001, ISO 14001 en ISO 270001) Uiteraard speelt ook duurzaamheid een belangrijke rol; Data Center Brabant is één van de duurzaamste Tier 3 datacenters van Nederland. Mocht de klant echter een voorkeur hebben voor een ander datacenter is dat geen enkel problem. SLTN heeft samenwerkingen met verschillende bekende datacentra.

Als u besluit 'managed in de cloud' te gaan dan is het belangrijk om de goede afwegingen en keuzes te maken. SLTN inventariseert, integreert en realiseert de beste oplossingen vanuit uw eigen IT omgeving , uw private cloud, een gehoste public cloud of een combinatie daarvan. Zo zorgen wij voor een betrouwbare reis naar de cloud, SLTN ontzorgt ICT!

Comments are closed.