Managed Services

Managed Services
Met het oog op de continuïteit van uw bedrijfsvoering, maar ook uit financiële overwegingen, is betrouwbaar en goed systeembeheer noodzakelijk. Het hoge niveau van oplossingen voor geautomatiseerde gegevensverwerking biedt ongekende mogelijkheden. Tegelijkertijd worden IT systemen en netwerken ingewikkelder en is er vaker specialistische kennis nodig bij het uitvoeren van de beheertaken. Niet elke IT afdeling kan hierdoor nog beschikken over de juiste kennis en middelen. De kosten per werkplek zijn in een niet goed beheerde ICT-omgeving aanzienlijk hoger dan bij organisaties met een effectief systeem- en netwerkbeheer. Om deze reden kiezen veel organisaties voor ondersteuning bij het beheer van het eigen netwerk en IT systemen. Maar waar vinden zij een betrouwbare, efficiënte en betaalbare IT-dienstverlener? Bij SLTN hebben velen gevonden wat zij zochten. Klik hier om te zien waarom.

Continuïteit en Zekerheid
Door gebruik te maken van SLTN Managed services is de beschikbaarheid van uw IT systemen gegarandeerd. U kunt gebruik maken van de verschillende standaard Managed services diensten of voor een beheer contract op maat. Samen met u worden heldere afspraken gemaakt over de gewenste dienstverlening. Op basis van deze overeenkomst wordt door onze service desk het beheer van uw IT infrastructuur en de ondersteuning van uw eigen IT personeel uitgevoerd. Wij maken hierbij gebruik van ITIL processen. Wij informeren u graag over de verschillende services en oplossingen.

Ook het gedeeltelijk of geheel uitbesteden uitbesteden van het beheer van uw infrastructuur is mogelijk. Omdat wij beschikken over ons eigen professionele datacenter zijn heel veel combinaties mogelijk. Van het uitbesteden van back-up en uitwijkfaciliteiten tot het volledig uitbesteden van het beheer van uw IT infrastructuur aan SLTN. Voorop staat dat u zoveel mogelijk wordt ontzorgd. Bovendien beschikken wij over een compleet aanbod Managed Cloud Services.

Tijdelijke capaciteit
Niet elke IT afdeling kan alle capaciteitsproblemen zelf opvangen. Mocht u vanwege vakantie, projecten of ziekte behoefte hebben aan extra tijdelijke ondersteuning dan is dat mogelijk. Wij kunnen u ondersteunen met systeembeheer en specifieke IT expertise.

Comments are closed.