SLTN

SLTN ontzorgt ICT!
SLTN is gespecialiseerd op het gebied van consultancy, advies, implementatie- en migratie vraagstukken en beheer. De kerncompetenties zijn : consolidatie, virtualisatie, ontwerpen van infrastructuren voor het “nieuwe werken”, beheer en managed (cloud) diensten. Wij kunnen door middel van detachering ICT specialisten inzetten alsmede extra ICT capaciteit leveren via onze eigen cloud diensten!

U ziet het, SLTN ontzorgt ICT!

Consultancy
Een goed functionerend ICT systeem is steeds vaker een onderscheidende succes factor. De technologische ontwikkelingen gaan steeds sneller en ICT wordt steeds complexer. SLTN helpt u met het nemen van de beste beslissingen binnen deze kaders. Adviseren in het maken van de juiste keuze is core business van onze consultants.

SLTN heeft een portfolio van ICT infrastructuur assessments waarvan de uitkomst dient als solide fundament voor uw ICT infrastructuur. Naast de onderbouwde inhoudelijke technologische keuzes, komen ook zaken als de onderliggende business case, Total Cost of Ownership (TCO), Return On Investment (ROI), duurzaamheid en innovatie aan de orde.

 

Implementatie
Heeft u de keuze voor uw (nieuwe) infrastructuur gemaakt, dan komt de volgende stap: de installatie, implementatie en migratie van uw bestaande omgeving naar de nieuwe omgeving. De implementatie mag uw bestaande bedrijfsprocessen niet verstoren en moet binnen een bepaalde periode worden afgerond. De uitvoering van deze projecten kan volledig verzorgd worden door specialisten van SLTN, met ondersteuning van uw eigen organisatie. SLTN heeft veel ervaring met complexe implementaties en migraties.

 

Managed Services
Het beheren van uw eigen ICT omgeving kan, gezien de snelle ontwikkelingen en de toenemende complexiteit, een uitdaging voor u vormen. “SLTN ontzorgt ICT” betekent dat SLTN uw ICT beheer volledig of gedeeltelijk kan verzorgen op basis van vooraf afgesproken kosten en service levels. SLTN heeft op dit gebied veel ervaring binnen verschillende bedrijfstakken, waarbij continuïteit en de kwaliteit van dienstverlening zorgen voor een hoge klanttevredenheid.

 

Detachering
Wisselende omstandigheden binnen uw bedrijf en uw ICT omgeving vragen om tijdelijke en flexibele inzet van ICT specialisten. Als het gaat om een specifiek ICT project, ziekte en/of vakantie van uw medewerkers of tijdelijke opvang van systeembeheer; SLTN helpt u bij het invullen van deze tijdelijke behoefte middels het detacheren van ervaren IT professionals.

 

Historie
Opgericht in 1997 door Eugene Tuijnman en doorgegroeid tot een van de toonaangevendste ICT ondernemingen van Nederland met ruim 100 medewerkers. De klantenset van vele honderden klanten strekt zich uit van het MKB tot aan de top van het nationale en internationale bedrijfsleven, waardoor SLTN zowel in Nederland als ver daar buiten haar werkzaamheden verricht. Betrouwbare en veilige IT toepassingen waardoor u altijd en waar u maar wilt de beschikking heeft over uw bedrijfsapplicaties en informatie. Wij vertalen uw business en IT wensen naar concrete en adequate oplossingen. Het motto van SLTN is daarom niet zomaar gekozen; Het compleet ontzorgen van ICT.

 

Partners
Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen werkt SLTN met de meest toonaangevende leveranciers in hard- en software. SLTN heeft veelal de hoogst mogelijke wereldwijde partnerstatus behaald.

Contact
Bent u toe aan een vrijblijvend gesprek met een van onze accountmanagers, of wilt u informatie over specifieke diensten of produkten, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Comments are closed.