SLTN

Historie

1979 Oprichting Inter Access
1997 Oprichting SLTN
2013 Overname Inter Access door SLTN

De overname van Inter Access in 2013 is een passende stap geweest in de strategie om SLTN Inter Access een full service ICT Dienstverlener te worden in de Benelux . De nieuw gevormde organisatie kan alle relaties een compleet palet aan hoogwaardige ICT oplossingen, diensten en ICT producten aanbieden.

SLTN Inter Access is gespecialiseerd in het compleet ontzorgen van ICT-infrastructuren. Of het nu gaat om architectuur, integratie- en migratie projecten, managed services, cloud diensten, application services en detachering. Onze geleverde diensten kenmerken zich door Kwaliteit, Passie en Innovatie.

Als één van de grotere niet- beursgenoteerde ondernemingen met een jaaromzet van ruim 150 miljoen euro en ruim 700 hoog opgeleide en ervaren medewerkers en ruim 1.400 nationale en internationale klanten verdeeld over de primaire segmenten general business, healthcare, finance en government is SLTN Inter Access bij uitstek uw partner in ICT.

Partners

Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen werkt SLTN Inter Access met de meest toonaangevende leveranciers in hard- en software. SLTN Inter Access heeft veelal de hoogst mogelijke wereldwijde partnerstatus behaald.

Comments are closed.