33e ICT Forum lokale overheid in Alphen aan den Rijn groot succes

Op 14 maart j.l. heeft het 33e ICT forum lokale overheid plaatsgevonden, met als onderwerp: “Informatiebeveiliging, samenwerking bij realisatie van maatregelen”. Het door SLTN Inter Access georganiseerde ICT Forum speelde zich af bij de gemeente Alphen aan den Rijn en werd geopend door locoburgemeester gemeente Alphen aan den Rijn de heer Kees van Velzen.

Informatiebeveiliging is een belangrijk aandachtspunt voor de gemeenten. Bijvoorbeeld in het kader van implementatie en realisatie van de BIG en de daarbij behorende maatregelen op het gebied van de organisatie, processen, ICT en architectuur.
Daarnaast is het uitbesteden van ICT-infrastructuur diensten of het vernieuwen van infrastructuren aan de orde van de dag. Tijdens dit ICT forum zijn diverse voorbeelden aan bod gekomen en is er via ronde tafels onderwerpen aan de orde gebracht om vernieuwende inzichten te verkrijgen.

SLTN Inter Access en de Gemeente Alphen aan den Rijn kijken terug op een succesvol forum met een hoge opkomst vanuit gemeentes in het hele land. CEO SLTN Inter Access Eugene Tuijnman: “Ik kijk met trots terug op een succesvol evenement dat wij namens de gemeente Alphen aan den Rijn hebben mogen verzorgen. De hoge opkomst straalt vertrouwen uit naar de kennis en kunde van SLTN Inter Access als het gaat om informatie beveiliging.”

Meer weten over het ICT Forum Lokale Overheid, of wilt u de volgende bijeenkomst ook bijwonen – neem dan contact op met mr. Jan Been, organisator en voorzitter van het ICT Forum” (jan.been@sltn.nl of 06-54797220).