ADVANCED PROGRAMS WORDT ONDERDEEL VAN SLTN!

Advanced Programs, opgericht in 1992, is gespecialiseerd in het realiseren van data-oplossingen en toekomstbestendige applicatie omgevingen en zorgt mede hierdoor voor continuïteit in bedrijfskritische processen van haar klanten. Het begeleiden van klanten in de Digitale Transformatie staat hierin centraal.  Een solide en betrouwbare ondersteunende managed services activiteit completeren het diensten portfolio van Advanced Programs.

SLTN kan middels deze overname een full service stack bieden en bedrijfskritische applicaties realiseren. Centraal hierin staat de verbinding tussen de business en IT. Advanced Programs kan in deze niet alleen fungeren als een trusted advisor, maar kan tevens een full serviceoplossing bieden voor een succesvolle transformatie naar een data gedreven organisatie, samen met het SLTN-product portfolio en met SLTN’s Business Transformation Services.

Ruud Vodegel, CEO van Adanced Programs, zal verantwoordelijk blijven voor de activiteiten van Advanced Programs en zal in deze nauw samenwerken met Eugene Tuijnman, oprichter en CEO van SLTN en met Menno Burger, Manager Business Transformation Services bij SLTN.

Door de overname is SLTN nog meer in staat om hoogwaardige en innovatieve business vraagstukken voor haar klanten op te lossen.  Met name daar waar data en applicatie modernisering een belangrijke rol speelt of zou moeten spelen,” aldus Eugène Tuijnman, CEO van SLTN.Advanced program biedt via haar specialisten een hele mooie aanvulling op SLTN’s Business Transformation Services om ondersteuning te geven aan klanten om dergelijke uitdagingen op te lossen. Door deze kennis te combineren met het SLTN-portfolio kunnen we klanten een full-service oplossing bieden en ze tijdens en na hun transformatie begeleiden naar een business IT gestuurde organisatie.