Applicatie Ontwikkeling

Applicaties die waarde toevoegen

U wilt toegevoegde waarde leveren aan uw medewerkers en/of klanten met een selfservice portaal of (mobiele) applicatie, processen automatiseren of meer inzicht creëren door gebruikt te maken van Data Analyse of Cognitieve (Cloud) Services. De markt ontwikkelingen dwingen uw organisatie om de bedrijfsprocessen aan te passen, om op een andere manier met uw klanten in contact te komen. Bestaande applicaties zijn niet meer de best-fit. U heeft de keuze uit het inzetten van een standaard applicatie of maatwerk ontwikkeling.

Standaard applicaties zijn vaak complex en ervaring leert dat slechts 10-15% van de functionaliteit echt gebruikt wordt (lees noodzakelijk is). Maatwerk applicaties sluiten perfect aan op uw organisaties maar hebben de naam duur te zijn. Toch is maatwerk vaak een goede oplossing. Nieuwe technieken maken het ontwikkelen en onderhouden van maatwerk oplossingen eenvoudiger en flexibeler.

Elke nieuwe applicatie moet ook de bestaande systemen beter maken

Wij zijn van mening dat welke nieuwe oplossing niet alleen zelf toegevoegde waarde moet leveren, maar door een goede integratie ook waarde toevoegt aan andere systemen. Zo moet een online offerte applicatie niet alleen uw klanten snel van informatie voorzien, maar ook uw bestaande CRM applicatie beter up-to-date houden.

Wij ondersteunen u in de ontwikkeling van oplossingen met Microsoft .NET en Azure, Hololens, Java, Oracle, IBM Bluemix en IBM Watson. We hanteren een praktische aanpak met flexibele contractvormen. We gebruiken Agile/SCRUM waar dat past of een waterval methode wanneer dat beter geschikt is in de specifieke situatie

Applicatieontwikkeling
Wij ontwikkelen al 20 jaar maatwerksoftware voor onze klanten. De maatwerksoftware wordt zo ontwikkeld, dat uitbreidingen en aanpassingen eenvoudig te realiseren zijn. Hierdoor blijft de maatwerksoftware zo lang mogelijk voldoen aan eisen en wensen

Applicatiebeheer
Naast nieuwbouw nemen wij ook maatwerksoftware voor onze klanten in beheer. Dit kan zowel door ons ontwikkelde maatwerksoftware zijn, als maatwerksoftware ontwikkeld door derden. Voor de inrichting van het beheer maken wij gebruik van het procesraamwerk ASL.

Samen met u stellen we een beheercontract op waarin we afspraken maken over de gewenste dienstverlening. Het beheercontract wordt afgestemd op uw specifieke wensen en situatie. Bij de start van een overeenkomst is de omvang van de diensten vaak nog niet bekend. Samen bepalen we de verwachte initiële omvang. In de praktijk passen we de omvang aan als dit nodig is. Het beheercontract voorziet u als klant van continuïteit van de werking van uw applicaties

Teams
Voor elke klant wordt een team samengesteld met vaste personen. In de praktijk gaat het om meer dan alleen het kunnen ontwikkelen van maatwerksoftware. Het gaat er ook om dat we elkaar leren begrijpen, de bedrijfsprocessen eigen maken en met elkaar afstemmen als er zaken niet duidelijk zijn.

Werkwijze
Wij kiezen er voor om onze ontwikkelaars zowel het beheer als projecten te laten uitvoeren. Hierdoor heeft u het voordeel dat u met hetzelfde team kunt werken. Kleine wijzigingen worden vanuit het beheer uitgevoerd. Als de omvang van een project meer capaciteit vraagt, wordt een apart project opgezet en komt extra capaciteit beschikbaar vanuit onze resourcepool. De aansturing van deze capaciteit wordt gedaan door een van de vaste teamleden.

Wat maakt ons uniek?

  • 20 jaar ervaring
  • Gecertificeerde ontwikkelaars in Nederland met minimaal 5 jaar ervaring
  • Full Service dienstverlener
  • Vaste personen als aanspreekpunt
  • Langetermijnrelaties
  • Ervaring in verschillende domeinen
  • Uitvoering van wijzigingen door vast team
  • Hosten kan ook in ons eigen datacenter

Over SLTN

SLTN Inter Access adviseert, ontwerpt, realiseert, test en beheert Microsoft-maatwerksoftware.

Ons uitgangspunt is de langetermijnrelatie met de klant, waarbij SLTN Inter Access optreedt als partner van de klant. Kwaliteit, veiligheid, continuïteit,  flexibiliteit en onderhoudbaarheid zijn vaste kernwaarden waar wij ons aan houden  bij zowel ontwikkeling als beheer van de maatwerksoftware.

Referenties

Download informatie Applicatie Scan

Wilt u meer informatie betreffende onze Applicatie scan? Laat dan uw gegevens achter en download de volledige aanbieding;