Cloud Productivity

Overal (samen)werken
Hoe sterk we ons er ook tegen verzetten, het wordt steeds normaler om 24/7 bereikbaar te zijn. Voor je familie. Voor je vrienden. Voor je werk. De 24-uurs economie vaart wel bij de enorme groei van het gebruik van smartphones. Medewerkers zoeken naar een evenwicht tussen privé en zakelijk, daarbij zijn we steeds minder gebonden aan de kantoortijden en –muren.

De opkomst van sociale netwerken leidt tot een andere manier van samenwerken. De nieuwe manier van samenwerken is digitaal. We delen informatie via email en documenten, en in toenemende mate verloopt communicatie via korte berichten en foto’s. We werken tegelijkertijd samen in documenten via internet.

Office 365 Implementatie, gebruik en beheer
U maakt gebruik van Office365 of overweegt dit, maar hoe zorgt u dat de organisatie optimaal gebruik maakt van de geboden functionaliteit. Hoe kan een migratie worden uitgevoerd met een minimale impact voor gebruikers en zonder verlies van gegevens. SLTN Inter Access heeft een bewezen migratie methodiek.

De Microsoft Office producten, inclusief Office365, Skype en OneDrive for Business, bieden veel mogelijkheden om efficiënter samen te werken. Veel medewerkers kennen de mogelijkheden echter nog niet of weten hier niet goed mee om te gaan. Met een slim ingerichte SharePoint omgeving en een aanpak gericht op gebruik en adoptie haalt u meer uit het Office platform. Denk hierbij aan zaken als slim en veilig samenwerken aan documenten, intern en met externe partijen. Eenvoudig collega’s en documenten vinden en communiceren op een manier die past bij de situatie. Uitwisselen van ideeën, procedures en best practices. Elk team kan voordeel halen uit het goed toepassen van de bestaande (of nieuwe) mogelijkheden.

Met Office 365 wordt het technische beheer van de Exchange, SharePoint en Skype omgeving u uit handen genomen. Het meer functionele beheer en nieuwe zaken zoals het beheer van de Office365 portal blijven echter. SLTN Managed Service kan deze taken voor u verzorgen zodat u echt ontzorgt wordt.