Tijdens de Dell EMC EMEA Partner Advisory Board van vorige maand is Eugene Tuijnman, oprichter en CEO van SLTN Inter Access (SLTN), gepresenteerd als de nieuwe voorzitter van de “Dell EMC EMEA Partner Advisory Board”. Eugene Tuijnman is geselecteerd uit 4 kandidaten en is goedgekeurd door zowel Global als EMEA Dell EMC’s senior management. Eugene Tuijnman zal nauw samenwerken met Michael Collins, Dell EMC Senior Vice President EMEA Channel.

Eugene Tuijnman heeft een lange historie als digitale expert en SLTN is al vele jaren een zeer gewaardeerde partner van zowel DELL, EMC als VMware. Eugene Tuijnman is tevens lid van diverse EMEA en Global Partner Advisory Boards van andere IT-organisaties.

Eugene Tuijnman was al sinds 2007 actief in de eerste Dell Advisory Board en is tevens lid van de Dell EMC Global Partner Advisory Board.  Mede om deze redenen is hij een perfecte kandidaat als vertegenwoordiger van de Dell EMC-organisatie en tevens de EMEA channel partners welke geselecteerd zijn voor de Advisory Board.

 

“Ik ben erg trots en vereerd om gekozen te zijn tot voorzitter van deze prestigieuze EMEA Advisory Board.  Met mijn lange staat van dienst met DELL, EMC en VMware ben ik ervan overtuigd dat ik een waardevolle aanvulling zal zijn voor Dell EMC en zal ik me tevens inzetten voor het beste partner programma. We zitten in een tijdperk van digitale transformatie en Dell Technologies heeft fantastische producten en diensten. Dit gecombineerd met hoog opgeleide en gecertificeerde partners worden de mogelijkheden des te groter”, aldus Eugene Tuijnman.

 

In het afgelopen boekjaar van Dell Technologies is 52% van de wereldwijde 80 miljard dollar omzet gerealiseerd door Partners.  Dit benadrukt het belang van goede partner programma’s.

Eugene Tuijnman zal aanwezig zijn gedurende de Dell Technologies World conference 2018 in Las Vegas vanaf 30 april a.s.