Flamco besteedt technische ICT uit bij SLTN

Technologische ontwikkelingen op ICT-gebied gaan snel.  Om deze reden heeft Flamco een partnership gesloten met SLTN om invulling te geven aan een optimaal functionerende ICT omgeving voor Flamco. Voor deze opdracht is een contract gesloten voor 5 jaar. SLTN neemt het betreffende ICT personeel van Flamco in dienst.

De huidige veranderingen vragen meer en meer expertise op het gebied van o.a. de inrichting van schaalbare en betaalbare Applicatie platformen en Cloud-diensten. Door de inwerkingtreding van de AVG (GDPR) worden daarbij tevens hogere eisen aan databescherming en privacy gesteld.

In deze tijd van dynamische ontwikkeling, is het van belang dat Flamco over een robuuste ICT-omgeving beschikt die in staat is mee te gaan met de laatste ontwikkelingen. Door het slim inzetten van de private Cloud oplossing van SLTN is SLTN in staat tegen lagere kosten de Flamco-applicaties en data beschikbaar te stellen. Daarnaast zal Flamco in het uitzonderlijke geval van mogelijke uitval van IT-systemen door de toegepaste architectuur oplossing sneller weer operationeel zijn. “Wij zijn trots om voor een toonaangevend bedrijf als Flamco een cruciale rol te mogen spelen bij het beheer en de doorontwikkeling en innovatie van zijn ICT-middelen. Een belangrijke stap, waarbij Flamco zich kan richten op het optimaal benutten van de beschikbare ICT-diensten en het verbeteren van zijn bedrijfsprocessen” aldus Eelco Logtenberg, commercieel directeur IT Services van SLTN.

V.l.n.r. Tobias Polo Lopez, Ron Filemon, Eelco Logtenberg, Eugene Tuijnman,
Maarten van de Veen, Henk-Jan Boer, Ronnie van den Belt, Ralph Noll

Partnership
Daar ICT cruciaal is binnen een bedrijf, is een goede relatie met een ICT-dienstverlener essentieel. “SLTN is voor ons een uitstekende partner vanwege het feit dat zowel Flamco als SLTN een oplossingsgerichte houding hebben. Daarnaast spreken we duidelijke verwachtingen naar elkaar uit en houden we elkaar aan gemaakte afspraken zodat we een goede lange termijn relatie kunnen laten standhouden” aldus Henk Jan Boer, IT director Flamco.

Over Flamco
De Flamco Groep (opgericht in 1956) is onderdeel van Aalberts Industries N.V. en richt zich op de ontwikkeling, productie en verkoop van kwaliteitscomponenten voor HVAC toepassingen. In meer dan 70 landen bieden wij succesvolle en innovatieve oplossingen voor o.a. woningbouw, utiliteitsbouw en duurzame energie. Naast het hoofdkantoor in Nederland heeft Flamco wereldwijd nog twaalf verkoopkantoren en eigen productie locaties in Europa en China.