HPS Connectivity Solutions (HPS) wordt SLTN Telecom.

Met ingang van 1 mei 2024 gaat HPS Connectivity Solutions (HPS) verder onder de naam SLTN Telecom. SLTN telecom is dé specialist op het gebied van complexe, geïntegreerde data-, spraak- en zorgoplossingen primair gebaseerd op Mitel en Microsoft technologie.

In november 2019 heeft SLTN een meerderheidsbelang genomen in HPS. Dit biedt SLTN de mogelijkheid om hoogwaardige en innovatieve communicatie en zorgoplossingen te leveren en te beheren, bij een breed scala aan bedrijven en (zorg) instellingen; een sterke aanvulling op de bestaande activiteiten. De naamswijziging is een logische vervolgstap in de samensmelting van de twee organisaties, gezien de groeiende en sterke markpositie van SLTN.

Eugene Tuijnman, CEO SLTN; Ik ben erg trots op de re branding van SLTN Telecom. De nieuwe naam sluit beter aan bij de inhoud van andere activiteiten van SLTN. Er is hard gewerkt aan een vernieuwde visuele identiteit zodat dit naadloos aansluit bij de werkwijze en huisstijl van SLTN.

SLTN telecom is en blijft hoogwaardige en innovatieve diensten leveren op het gebied van unified communications en connected heatlh”