ICT Forum - sltn
1221
page-template-default,page,page-id-1221,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Lessen uit de praktijk

Verslag 34e editie ICT-Forum

De digitale transformatie, die al decennia in beweging is, komt in versnelling door een arsenaal van ICT mogelijkheden. De “klant” is steeds eenvoudiger te bedienen. De klant echt centraal in de dienstverlening  en vanuit zijn of haar vraag te acteren, maar is het wel zo simpel te stellen.

 

Het ICT Forum gaf beeld van verschillende perspectieven op de digitale transformatie en hoe dit in praktijk nog niet in elkaar overloopt en daarmee ook kwaliteit van dienstverlening verloren dreigt te gaan. Een centrale overheid en maatwerk vanuit de gemeenten is een mogelijkheid, maar ook vraagstukken die nu bij de gemeenten behoren, kunnen door de digitale transformatie in de markt terecht gaan komen.

Meer weten
Meer weten over het ICT Forum Lokale Overheid, specifiek omtrent het afgelopen forum Digitale transformatie, of wilt u de editie 2018 in november bijwonen – neem dan contact met mr. Jan Been, organisator en voorzitter van het ICT Forum (jan.been@sltn.nl of 06-54797220).

Uw contactpersonen
jan_been

Mr. Jan Been

Voorzitter ICT Forum Lokale Overheid
menno_b

Menno Burger

Sales Manager
annemariek

Annemariek Nijs

Consultant