IT-Professionals - sltn
203
page-template-default,page,page-id-203,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

IT-Professionals

De Business bepaalt wat IT dient te leveren. Uiteraard neemt dit vraagstukken met zich mee, die niet altijd vanuit de eigen organisatie zijn te beantwoorden. SLTN Inter Access ontzorgt ICT en naast het aanbod vanuit IT Products en IT Services levert IT Professionals specialisten in de gehele LifeCycle van IT. Dit om de veranderingen van vandaag en morgen inzichtelijk te maken, als daar ook naar te acteren. In project en vanuit detachering worden onze professionals ingezet voor advies en sturing, ontwerp en ontwikkeling, implementatie en inrichting, als ook in beheer van infrastructuren en applicatie omgevingen. Dit om de klant te ontzorgen in de vragen van vandaag en morgen. Professional Services heeft meerdere professionals die gecertificeerd zijn om trainingen te mogen verzorgen, waarvoor de SLTN Academy is ingericht.

 

De mensen staan centraal bij Professional Services. Zij zijn de essentie bij het ontzorgen van  ICT. IT Professionals sluit daarvoor naadloos aan met IT Products (levering hardware en software) en IT Services voor diensten middels Managed en Cloud Services. Het creëren van uw ideale werkplek, uw ideale datacenter, als ook uw ideale applicatie middels een Application Factory, waarin BI een essentiele rol in neemt, zijn ook hier de pilaren.

 

De professionals zijn in practices verdeeld over verschillende expertise gebieden, waar de professionals die proposities uitdragen die verder gaan dan alleen het leveren van de juiste professional op het juiste moment.

Uw contactpersonen
img_3699-bewerkt

Lex Erades

Vice President Services
menno_b

Menno Burger

Sales Manager
ruud_vanderwouden_bw

RUUD VAN DER WOUDE

Resource Manager