KVK kiest wederom SLTN voor dienstverlening Centrale IT Hardware met Cloud-brokerage als toegevoegde dienst.

SLTN heeft 4 jaar geleden de raamovereenkomst “Centrale IT Hardware en bijbehorende dienstverlening” van de Kamer van Koophandel (KVK) gegund gekregen. Deze overeenkomst loopt in januari 2021 af. Om deze reden is er in juli 2020 een nieuwe opdracht aanbesteed; de raamovereenkomst “Centrale IT Hardware en Cloud-Broker”. Ook deze raamovereenkomst heeft SLTN gegund gekregen op 30 oktober jl. voor een periode van maximaal 4 jaar

De opdracht is, in vergelijking met de raamovereenkomst van 4 jaar geleden, uitgebreid met Cloud-Brokerage. De KVK was op zoek naar een partij die naast traditionele hardware levering, ook Clouddiensten kan bieden en inhoudelijk kan adviseren bij complexe vraagstukken. De geschatte opdrachtwaarde bedraagt € 42.000.000.

Eugène Tuijnman, CEO van SLTN: “Het vertrouwen hebben van je relaties is het allerbelangrijkste wat je als IT bedrijf nodig hebt. Wij zijn daarom zeer verheugd dat de KVK opnieuw gekozen heeft voor SLTN, waarbij de dienst Cloud-broker is toegevoegd. Wederom blijkt dat medewerkers van SLTN uitstekend op de hoogte te zijn van de laatse trends en ontwikkelingen als het gaat om Datacenteroplossingen en Clouddienstverlening.”