Low-code applicatieontwikkeling

Met Low-code Applicatie Platformen (LCAP) wordt maatwerk software in een grafische interface gerealiseerd, door modellen in te regelen in plaats van programmeren. De ingebouwde infrastructuur, services, gestandaardiseerde schermcomponenten en security-voorzieningen zorgen voor een verbeterde ontwikkelproductiviteit, verhoogde kwaliteit en verkorte time-to-market.Door informatie-objecten, schermen en werkstromen visueel te ontwikkelen en uitsluitend de complexe functionaliteiten te coderen, realiseren we samen met uw organisatie perfect passende software. De visuele modellen maken het ontwikkelproces vanaf de start tastbaar en sluit naadloos aan bij de Agile principes. De op maat gemaakte applicaties passen perfect bij uw specifieke bedrijfsprocessen en zijn op alle moderne apparaten beschikbaar!

Voordelen van low-code applicaties:

  • Verhoogde ontwikkelproductiviteit, beschikbaarheid op alle apparaten en foutloze software
  • Gericht op innovatie, prototyping en met één druk op de knop geïmplementeerd
  • Gestandaardiseerde koppeling om gegevens uit legacy systemen te ontsluiten

Kennis maken en direct aan de slag?
De low-code experts van SLTN vertellen u graag meer over de mogelijkheden en meerwaarde van low-code platformen. Plan een kennismaking in. Wij informeren u graag over de verschillende platformen, toepasbaarheid binnen uw organisatie en tarieven.

Beschikt u over een concrete casus maar  bent u nog onvoldoende bekend met voordelen van low-code? SLTN verzorgt voor u een ééndaagse hands-on workshop zodat u een vliegende start maakt. In de workshop doorlopen we stapsgewijs het ontwikkelproces gebaseerd op de Agile projectmethodiek, met als resultaat een eerste versie van uw applicatie als vertrekpunt voor de volgende sprint!

Afspraak inplannen

Voor kennisuitwisseling en / of het organiseren van een workshop.

SLTN mag mijn gegevens verwerken om een afspraak in te plannen.

Bas van den Hooff – Low-code specialist SLTN
Lees de blogs: “De no-code belofte is vooralsnog een illusie”, “Citizen developers versus professionele ontwikkelaars”, “Low-code en het Agile Manifesto”, “Typische low-code projecten”

SLTN zoekt low-code applicatiespecialisten. Kijk hier voor vacatures.