Nieuwe Microsoft Surface
Onlangs zijn in Nederland nieuwe Surface devices voor zakelijk gebruik gelanceerd. Dit is de volgende stap in de moderne werkplek transformatie. Of het hierbij nu gaat om een 2-in-1, een laptop of een desktop – Surface inspireert medewerkers, brengt het beste van Microsoft en helpt jou klaar te zijn voor de toekomst.

De nieuwe Surface devices sluiten optimaal aan bij Uw Ideale Werkplek van SLTN. Daarom bieden we u nu de kans om de nieuwste Surface Laptop zelf te proberen.

Voor meer informatie of contact over Microsoft Surface Try-n-buy kunt u onderstaand formulier invullen waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u op zullen nemen.

Surface voor zakelijk gebruik
Deze nieuwe Surface voor zakelijk gebruik devices hebben significante voordelen ten opzichte van de retail devices.

Windows 10 Pro – Standaard in alle Surface voor zakelijk gebruik producten.

Advanced Exchange – Aanvullend op de standard hardware warranty, voor alle zakelijke klanten zonder extra kosten.

8th Gen Intel Core processors – Deze unieke chipset specifiek voor zakelijk gebruik in de i5 devices zorgt voor een betere prestaties.

Klaar voor Microsoft 365– Aanvullend kunnen zakelijke klanten kiezen voor Microsoft 365 voor een complete geavanceerde zakelijke oplossing.

As a Service – Indien gewenst kan SLTN de Surface as a Service leveren voor een vast bedrag per maand inclusief aanvullende diensten.

 

 

 

 

 

Try-n-buy

Ervaar zelf de kracht en gebruiksgemak van de Surface Laptop, SLTN biedt u GRATIS een laptop een maand op proef. Onze specialisten zorgen in overleg met uw ICT afdeling dat de laptop optimaal te gebruiken is.

Contactformulier