Over Ons

SLTN  Ontzorgt ICT. Dat doen wij al meer dan 20 jaar met Passie, Kwaliteit en Innovatie.

Met een omzet van ruim 200 miljoen euro en meer dan 500 medewerkers behoort SLTN tot de grotere, niet beursgenoteerde IT bedrijven van Nederland en daar zijn we uitermate trots op!

Maar nog trotser zijn wij op de talloze klanten en leveranciers die al vele jaren tevreden zaken met ons doen. Wij geloven in een hecht en langdurig partnership met zowel onze klanten als met onze leveranciers.

Wij bedenken, bouwen en beheren duurzame en innovatieve ICT oplossingen. Dat doen wij voor organisaties in de gezondheidszorg, financiële dienstverlening, de industrie, de overheid en in de zakelijke dienstverlening. 

SLTN  heeft een duidelijk visie inzake de positionering van IT binnen uw onderneming. Het opleidingsniveau van onze medewerkers is hoog, zo ook onze kwaliteit en de motivatie om u van dienst te zijn. Onze cultuur is open en pragmatisch. 

In onze ogen is ICT, naast vakkundig en gemotiveerd personeel, dè belangrijkste grondstof om succesvol te ondernemen. En juist daar maakt SLTN  het verschil. Wij denken niet alleen met u mee, wij maken integraal onderdeel uit van uw organisatie door proactief mee te denken en samen met u de uitdagingen ten behoeve van de digitale transformatie aan te gaan. 

Wij zijn u graag van dienst! 

SLTN zorgt dat de steeds complexere IT mogelijkheden beschikbaar komen én blijven voor haar klanten.
Met focus op de gebruikerservaring en de behoefte van de organisatie.
Vandaag, morgen en in de toekomst.

SLTN, voor Future Proof IT.

•Digitale transformatie versnelt

•Plaats- en device-onafhankelijk werken is de standaard (geworden)

•Cloud, mobiele werkplekken, Networking en vooral Security is en wordt nog belangrijker

•SaaS en mobiele applicaties die overal ter wereld bediend kunnen worden, zijn essentieel voor iedere organisatie om te overleven en te groeien

•Bedrijven besteden de technologie meer en meer uit aan gespecialiseerde IT bedrijven, tegen voorspelbare beschikbaarheid, optimale XLA en voorspelbare kosten, zodat zij zich kunnen focussen op hun core business

•Explosieve groei van data versnelt de behoefte om nog meer inzicht te verkrijgen in processen en klantbehoeften en vanwege de enorme hoeveelheid data groeit ook de inzet van artificial intelligence

Bovenstaand is inmiddels al onderdeel van de dagelijkse agenda van bedrijven en instellingen

Het is niet óf dit gaat gebeuren maar hoe snel dit gaat gebeuren.

•Aanbieden van zoveel mogelijk “Utility based as a Managed Service diensten”. Dit gaat om Unified Communication, Werkplekken, Datacenter & Cloud, Networking en Security.

•SLTN zal haar inspanningen om voor klanten het ideale aanbod van Multi Hybrid Cloud oplossingen verder uitbreiden. Waarbij de optimale mix van kosten, security en data governance belangrijke uitgangspunten zijn.

•Middels Cloud Billing en Orchestration Software hebben klanten financiële transparantie en vrijheid van locatie van hun data en applicaties binnen SLTN’s Multi Hybrid Cloud oplossingen.  

•Data governance zal nog veel belangrijker worden aangezien de Data “overal en nergens” in de Multi Hybrid Cloud wordt opgeslagen en Cybercrime fors toeneemt.

•Door de exponentiele groei van Data zal de enige manier om relevante inzichten te krijgen het gebruik van Data Analytics, Artificial Intelligence en Deep Learning worden/zijn. 

•Middels deze strategie kan SLTN haar klanten duidelijke en Future Proof IT-oplossingen aanbieden met innovatieve technologie terwijl ook de huidige IT-uitdagingen geserviced kunnen worden.

Management Team
eugene_tuijnman

Eugene Tuijnman

Founder & CEO
pam_vanolphen_bw

Pam van Olphen

CFO
img_3699-bewerkt

Lex Erades

COO
harry_degger_bw

Harry Degger

VP Sales