Over Ons

SLTN is met een omzet van  meer dan 285 miljoen euro en ruim 600 hoog opgeleide IT-professionals, één van de grotere niet-beursgenoteerde Solution Integrators die zich richt op het samenbrengen van Business en IT. Dat doen wij al meer dan 25 jaar vanuit onze kernwaarden Passie, Kwaliteit en Innovatie.

Wij nemen al vele jaren de zorgen van ICT uit handen voor organisaties in verschillende segmenten zoals de centrale en decentrale overheid, gezondheidszorg, financiële & zakelijke dienstverlening, transport & industrie en media & entertainment. Wij geloven in de kracht van partnership met klanten en met velen werken wij al jaren nauw samen. SLTN adviseert, ontwerpt, levert, bouwt en beheert duurzame en innovatieve ICT-oplossingen in lijn met de business doelstellingen van onze klanten.

Onze focus ligt hierbij op de Business Transformation Services thema’s; Digitale transformatie, Business Strategie met IT , Datagedreven Werken en Applicatie Modernisatie. Deze thema’s combineren we met de Infrastructuur gerelateerde thema’s; Digitale Werkplek, Netwerk & (Cyber) Security, Datacenter & Cloud, Domotica en VoIP Telefonie. Dit brede portfolio maakt SLTN een Full Service Solution Integrator die zorgdraagt voor een Future Proof IT landschap.

Wij zijn u graag van dienst! 

SLTN zorgt dat de steeds complexere IT mogelijkheden beschikbaar komen én blijven voor haar klanten.
Met focus op de gebruikerservaring en de behoefte van de organisatie.
Vandaag, morgen en in de toekomst.

SLTN, voor Future Proof IT.

•Digitale transformatie versnelt

•Plaats- en device-onafhankelijk werken is de standaard (geworden)

•Cloud, mobiele werkplekken, Networking en vooral Security is en wordt nog belangrijker

•SaaS en mobiele applicaties die overal ter wereld bediend kunnen worden, zijn essentieel voor iedere organisatie om te overleven en te groeien

•Bedrijven besteden de technologie meer en meer uit aan gespecialiseerde IT bedrijven, tegen voorspelbare beschikbaarheid, optimale XLA en voorspelbare kosten, zodat zij zich kunnen focussen op hun core business

•Explosieve groei van data versnelt de behoefte om nog meer inzicht te verkrijgen in processen en klantbehoeften en vanwege de enorme hoeveelheid data groeit ook de inzet van artificial intelligence

Bovenstaand is inmiddels al onderdeel van de dagelijkse agenda van bedrijven en instellingen

Het is niet óf dit gaat gebeuren maar hoe snel dit gaat gebeuren.

•Aanbieden van zoveel mogelijk “Utility based as a Managed Service diensten”. Dit gaat om Unified Communication, Werkplekken, Datacenter & Cloud, Networking en Security.

•SLTN zal haar inspanningen om voor klanten het ideale aanbod van Multi Hybrid Cloud oplossingen verder uitbreiden. Waarbij de optimale mix van kosten, security en data governance belangrijke uitgangspunten zijn.

•Middels Cloud Billing en Orchestration Software hebben klanten financiële transparantie en vrijheid van locatie van hun data en applicaties binnen SLTN’s Multi Hybrid Cloud oplossingen.  

•Data governance zal nog veel belangrijker worden aangezien de Data “overal en nergens” in de Multi Hybrid Cloud wordt opgeslagen en Cybercrime fors toeneemt.

•Door de exponentiele groei van Data zal de enige manier om relevante inzichten te krijgen het gebruik van Data Analytics, Artificial Intelligence en Deep Learning worden/zijn. 

•Middels deze strategie kan SLTN haar klanten duidelijke en Future Proof IT-oplossingen aanbieden met innovatieve technologie terwijl ook de huidige IT-uitdagingen geserviced kunnen worden.

Management Team
eugene_tuijnman

Eugene Tuijnman

Founder & CEO
pam_vanolphen_bw

Pam van Olphen

CFO
img_3699-bewerkt

Lex Erades

COO
harry_degger_bw

Harry Degger

CCO