Industrial Cyber Security | 14 maart - sltn
1794
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1794,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Industrial Cyber Security | 14 maart

Door ontwikkelingen zoals Smart Industry, IoT en Industrial Internet of Things neemt de complexiteit en kwetsbaarheid van Industriële Automatisering en Controle Systemen toe. Naast een groot aantal voordelen brengt deze digitalisering ook nieuwe beveiligingsuitdagingen met zich mee. Deze vormen een bedreiging voor de operationele continuïteit van productieomgevingen. Het is daarom essentieel dat u zich goed oriënteert op de risico’s die zich kunnen voordoen binnen (de omgeving van) uw technische installaties en dat u weet hoe u zich tegen cybersecurity-incidenten kunt beschermen.

De invoering van de nieuwe (wereldwijde) norm IEC62443 moet uw organisatie helpen uw operationele technologie te laten voldoen aan het juiste level van (cyber) security. En daarmee helpen voorkomen dat u ten prooi valt aan kwaadwillenden, dan wel de nadelige gevolgen ervaart van cybersecurity-incidenten.

Het congres geeft u een actueel overzicht van de laatste stand van zaken rondom cyber security en helpt u inzicht te krijgen in wat het specifieke level van security voor uw organisatie is. Het congres biedt concrete oplossingen en praktische handvatten om te zorgen dat uw operationele continuïteit gewaarborgd is.

Date
Category
Events