Masterclass Artificial Intelligence - sltn
1814
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1814,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

In deze masterclass leggen experts uit het bedrijfsleven op een overzichtelijke wijze uit hoe artificial intelligence kan worden toegepast in uw organisatie en bedrijfsprocessen. Artificial intelligence met onderliggende technologiën als machine learning, deep learning en NLP worden op een begrijpelijk manier uitgelegd. U begrijpt hierna wanneer welke innovaties kunnen worden ingezet voor het oplossen van specifieke business uitdagingen.

 

U leert een strategisch artificial intelligence plan voor uw organisatie te formuleren en werkt een concreet plan van aanpak uit. We lichten het customer service proces toe aan de hand van een praktijkvoorbeeld met Vodafone/Ziggo. Zij zullen hun aanpak en ervaringen met u delen. In de middag volgt een chatbot workshop, waarbij u ervaart hoe een artificial intelligence oplossing concreet kan worden toegepast.

Als business leader is het van belang bewust te zijn van de impact van artificial intelligence. Deze 1 daagse masterclass verandert uw kennis en inzichten op het gebied van “artificial intelligence” en geeft u de handvaten om morgen AI slimmer in te zetten om de business te verbeteren.

  • Concreet en toepasbaar
  • Experts uit het bedrijfsleven
  • Theorie gekoppeld aan praktijk

 

 

Voor wie:

  • Als uw bedrijf wil inspelen op de digitale trends van vandaag;
  • Als u wilt begrijpen wat artificial intelligence voor uw organisatie kan betekenen en welke impact het kan maken op uw bedrijfsprocessen;
  • Als u de dynamiek van het digitale landschap en artificial intelligence zelfverzekerd wilt beoordelen en ervaren;
  • Als u een strategisch artificial intelligence plan wilt formuleren.

 

 

Date
Category
Events