Zorgaanbieder Cordaan legt toekomstvaste ICT infrastructuur aan met De Ideale Zorgwerkplek van SLTN Inter Access - sltn
581
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-581,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Zorgaanbieder Cordaan legt toekomstvaste ICT infrastructuur aan met De Ideale Zorgwerkplek van SLTN Inter Access

Zorgaanbieder Cordaan heeft een meerjarige overeenkomst getekend met SLTN Inter Access voor het leveren van de Ideale Zorgwerkplek voor haar totale organisatie. Met de Ideale Zorgwerkplek wordt het fundament gelegd voor een innovatieve en bedrijfsondersteunende ICT-omgeving voor Cordaan. De invoering van Uw Ideale Zorgwerkplek en de bijbehorende infrastructuur zorgt ervoor dat medewerkers van Cordaan straks op elk moment, op elke plaats en met elk apparaat op een veilige manier toegang kunnen krijgen tot hun informatie en daarmee de dienstverlening aan cliënten centraal kunnen stellen.

Het nieuwe zorgen
Door de invoering van de Ideale Zorgwerkplek. kan Cordaan zich volledig focussen op innovatie. Innovatie die noodzakelijk is omwille van de aangekondigde fundamentele wijzigingen in de langdurige zorg, bezuinigingen en verschuivingen, en een stijgende zorgvraag met toenemende inhoudelijke complexiteit. ICT en internettechnologie worden geïntegreerd in het huidige dienstenportfolio voor zowel cliënten, familieleden en/of mantelzorgers, waardoor informatievoorziening tussen zorgverleners en cliënten verbeterd en communicatie met en ondersteuning van cliënten op een andere en slimmere manier gebeurd. Zo wordt een bijdrage geleverd aan ‘Zorg dichtbij’, eigen regie, verbetering van de dienstverlening en het optimaal betrekken van familie en mantelzorgers. Office 365 van Microsoft is hiervoor een belangrijk bouwblok in de geboden oplossing.
“Cordaan zet volop in op innovatie en ICT om de grote uitdagingen en bezuinigingen aan te kunnen. We zetten hiermee een belangrijke stap om onze medewerkers optimaal te ondersteunen bij de zorgverlening en we kunnen de digitale communicatie met onze cliënten en hun familie en mantelzorgers verder gaan uitbreiden. Innovatie gericht op verdere verbetering van de kwaliteit én procesoptimalisatie,” aldus Joke van Lonkhuijzen, lid raad van bestuur Cordaan.

“Wij zijn trots om voor een toonaangevende zorginstelling als Cordaan een cruciale rol te spelen in de invoering van innovatieve processen”,  aldus Eugene Tuijnman, CEO van SLTN Inter Access.  “De gekozen Ideale Zorgwerkplek oplossing betreft een 7×24 beheerde private Cloud omgeving, waarbij zowel de kosten als de ICT capaciteit als een nutsvoorziening aan Cordaan worden geboden. De kosten voor deze oplossing zijn derhalve maandelijkse kosten, afgestemd op het verbruik. Investeringen vanuit Cordaan in ICT zijn hierdoor niet meer nodig, zodat het werkkapitaal volledig kan worden aangewend voor de kerncompetentie: het verlenen van zorg.”   

Over Cordaan
Cordaan is een zorgaanbieder met vestigingen in Amsterdam, Diemen, Huizen, Maartensdijk, Zaanstad en Nieuw Vennep. We richten ons op mensen die korte of lange tijd verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning nodig hebben. Wij bieden ondersteuning aan mensen, van jong tot oud. Aan mensen die aangewezen zijn op verzorging en verpleging, aan mensen met een verstandelijke beperking en aan mensen met chronische psychische problemen. Zodat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven. Liefst thuis, in hun eigen omgeving. Of, als dat niet kan, in een zorgomgeving waar mensen zich veilig voelen.

Date
Category
Cloud Services, Healthcare, Managed Services, Microsoft Practice, Professional Services, Uw Ideale Cloud, Uw Ideale Datacenter, Uw Ideale Werkplek