Proofpoint en SLTN Inter Access (SLTN) leveren samen cybersecurity-oplossingen die de mens beschermen.

Proofpoint, een leidende aanbieder van oplossingen voor cybersecurity en compliance, is een partnerschap aangegaan met SLTN, een van de grotere, niet-beursgenoteerde Nederlandse IT-bedrijven van Nederland. Doel van de samenwerking is om klanten in Nederland innovatieve cybersecurity-oplossingen te bieden die de mens centraal stellen.

SLTN heeft een sterke positie als IT Solution provider en Managed Services en bouwt het aanbod van managed cybersecurity-services verder uit met de bekroonde oplossingen van Proofpoint om klanten betere bescherming te bieden tegen cybercriminelen. De laatsten richten zich steeds vaker op mensen in plaats van computers en netwerken. Het partnerschap met Proofpoint stelt SLTN nog meer in staat om mensen , data en bedrijven te beschermen tegen cyberbedreigingen en compliance-risico’s.

Proofpoints cloud-oplossingen maken gebruik van een van de meest vooruitstrevende platformen voor inzicht in cyberbedreigingen. Dit platform helpt om gerichte aanvallen, die meestal gebruikmaken van e-mail, effectief te herkennen en te blokkeren en snel te reageren op verdacht gedrag. Het cybersecurity-bewustwordings-trainingsprogramma van het bedrijf biedt organisaties een extra verdedigingslinie door medewerkers op te leiden met phishing-simulaties die zijn gebaseerd op echte cyber-aanvallen.

“Wij zien de samenwerking met een toonaangevende aanbieder van security-technologie als Proofpoint als zeer strategisch. Door dit partnerschap en de uitbreiding van ons managed services-aanbod met de best mogelijke technologie profiteren onze klanten van cyberbeveiliging van wereldklasse”, aldus Eugene Tuijnman, CEO van SLTN. “E-mail blijft de favoriete aanvalsmethode van cybercriminelen en Proofpoint hanteert een unieke, gelaagde aanpak om dit tegen te gaan waardoor onze klanten uitstekend beschermd zijn tegen e-mail spoofing en aanvallen op zakelijke e-mailaccounts.”

De toonaangevende positie van Proofpoint wordt onder meer erkend in Gartner’s 2018 Magic Quadrant for Security Awareness Computer-Based Training. De analisten van Gartner zien Proofpoint ook als leider voor veilige e-mail gateways.

“Cybercriminelen richten zich vandaag de dag steeds meer op mensen in plaats van systemen of infrastructuren. Om te begrijpen hoe hun organisaties worden aangevallen en hoe zij deze aanvallen effectief kunnen tegenhouden moeten security teams een aanpak hanteren die de mens centraal stelt”, zegt Jim Cox, regional director Benelux bij Proofpoint. “Proofpoint is het eerste bedrijf dat de mens centraal stelt in zijn security-platform. Hierdoor kunnen we kwetsbare gebruikers identificeren en een security-aanpak op maat ontwikkelen die elke gebruiker optimaal beschermt. Door onze samenwerking met SLTN kunnen wij eersteklas bescherming bieden en voorzien in de behoeften van bedrijven die geconfronteerd worden met een bedreigingsscenario dat zich steeds sneller ontwikkelt.”

 

Over Proofpoint, Inc.

Proofpoint, Inc. (NASDAQ: PFPT) is een toonaangevend cybersecurity-bedrijf dat de belangrijkste activa en grootste risico’s van organisaties beschermt: hun werknemers. Proofpoint helpt bedrijven over de hele wereld met zijn geïntegreerde suite van cloud-oplossingen om gerichte bedreigingen te stoppen, hun data te beschermen en hun gebruikers minder vatbaar te maken voor cyber-aanvallen. Toonaangevende organisaties van elke omvang, inclusief meer dan de helft van de Fortune 1000, vertrouwen op Proofpoint om hun belangrijkste security- en compliance-risico’s te beperken. Dit geldt voor e-mail, cloud, sociale media en het web. Meer informatie is beschikbaar op www.proofpoint.com