SLTN behaalt Advanced Security Architecture Specialization van Cisco

SLTN heeft de ‘Advanced Security Architecture Specialization’ van Cisco behaald. De Advanced Security Architecture Specialization van Cisco toont de expertise van SLTN aan voor het ontwerpen, implementeren en beheren van Cisco’s geavanceerde security oplossingen. Deze status is een erkenning van de diepgaande kennis en gespecialiseerde vaardigheden van SLTN op dit vlak. Met het behalen van deze aanvullende specialisatie is een belangrijke stap gemaakt richting het gold partnership.

Daan de Groot, Head of Partner Organization Cisco Nederland : “Cisco is verheugd SLTN te erkennen voor het behalen van onze Advanced Security Architecture Specialization. Door toe te treden tot de groep partners met deze bewezen expertise versterkt SLTN haar rol als Cisco partner, en kan het haar klanten nog beter beschermen met onze geavanceerde security-oplossingen ”

Eugène Tuijnman, CEO SLTN: “Security heeft bij veel van onze klanten prioriteit. Om onze klanten hier volledig in te kunnen ondersteunen met de beste technieken, investeren en innoveren we voortdurend. Ik ben enorm trots op de prestatie van het team in het behalen van de Advanced Architecture Specialization van Cisco. Het is een erkenning van het hoge niveau van kennis en ervaring van onze experts, en van ons partnership met Cisco.”