SLTN behaalt hoogste partnerstatus bij Netwrix

SLTN behaalt de hoogste partnerstatus bij Netwrix: Netwrix Elite. Netwrix levert oplossingen omtrent Data Security en Data Governance toepassingen.

Steeds meer bedrijven slaan hun data op in (hybride) Cloud omgevingen, de cyber bedreigingen nemen toe en wet- en regelgeving wordt aangescherpt. Netwrix speelt hierop in met de Netwrix Data security oplossingen. Vanuit de samenwerking met Netwrix is SLTN in staat om organisaties te helpen met betrekking tot het identificeren en detecteren van gegevensbeveiligingsrisico’s en het beschermen, reageren en herstellen van cyberbeveiligingsaanvallen.

Voor alle typen organisaties
“We zijn erg enthousiast over het strategisch partnerschap met Netwrix. Met het Netwrix Portfolio zijn de oplossingen en technologie voor alle typen organisaties, van groot tot klein, in projectvorm of als een managed service, betaalbaar en schaalbaar aan te bieden. Data Governance en Data Security is een steeds belangrijker onderdeel van SLTN’s portfolio en dienstverlening. Door proactief het gesprek met organisaties aan te gaan rondom Data Security wordt snel duidelijk welk risico een organisatie loopt en welke processen (beter) ingeregeld en bewaakt kunnen worden. Organisaties in staat stellen om gevoelige informatie met uiterste precisie te identificeren en te classificeren, de blootstelling aan risico’s te verminderen en bedreigingen op tijd te detecteren om datalekken te voorkomen, daar gaat het om”, aldus, Lex Erades, COO bij SLTN.

“We zijn ervan overtuigd dat we met SLTN de klantwaarde zullen blijven vergroten door middel van hun diepgewortelde klantrelaties en sterke expertise op het gebied van cyberbeveiliging en bredere IT dienstverlening in de regio”, zegt Rob Billington, Channel Director, EMEA bij Netwrix.