SLTN behaalt tweede VMware Master Services Competency

SLTN heeft een tweede VMware Master Services Competency (MSC) behaald, namelijk de Digital Workplace Solution. Eerder behaalde SLTN al de Master Services Competency Data Center Virtualization. Dit is bijzonder, omdat er maar 2 andere Nederlandse IT-bedrijven zijn die over deze twee competenties beschikken. VMware heeft de kwalificaties ontworpen om klanten te helpen bij het herkennen van partners met bewezen expertise, zowel op het vlak van kennis als implementatie-kunde.

 

De VMware Master Competency Digital Workplace Solution toont de expertise van SLTN aan voor het ontwerpen, leveren en ondersteunen van het beheer van klantapps, gegevens en virtuele desktopoplossingen, zowel op locatie als in de cloud. Het bereiken van deze competentie toont de diepgaande kennis aan op VMware Horizon en VMware Workspace ONE computeroplossingen voor eindgebruikers. SLTN behaalde al eerder de Master Services Competency Data Center Virtualization. Deze compententie toont expertise aan in het leveren van VMware vSphere-omgevingen, vSAN en vCenter digitale infrastructuurdiensten met diepgaand begrip van en uitvoering in ontwerpprincipes en methodologieën van datacentervirtualisatie.

 

Kenneth del Rio, Senior Manager Business Partners & Alliances Benelux bij VMware: “VMware is verheugd SLTN te erkennen voor het bereiken van hun tweede Master Services Competency op de Digital Workplace Solution. Deze prestatie laat klanten zien dat SLTN toegewijd is om bij haar klanten business outcomes te realiseren, geïnvesteerd heeft en bewezen expertise heeft opgebouwd in geavanceerde VMware-technologieën.”

 

Eugène Tuijnman, CEO SLTN: “Het behalen van deze tweede MSC laat zien dat SLTN zeer hoogwaardige kennis en ervaring heeft en dat we investeren in de technologie van VMware. Het team, dat samen deze prestatie heeft neergezet mag enorm trots zijn op dit resultaat. Zo kunnen onze specialisten met hun bewezen expertise onze klanten nog vollediger ontzorgen.”