SLTN heeft nieuwe visuele identiteit

Met gepaste trots introduceren we onze nieuwe visuele identiteit.
Al onze uitingen hebben vanaf nu een nieuw logo, een andere vormgeving en een nieuwe pay-off; Future Proof IT.

“In de afgelopen jaren heeft SLTN zich ontwikkeld tot één van de toon aangevende Nederlandse IT bedrijven en gelet op de versnelling van de digitale transformatie wilden we met ons nieuwe logo hier op in spelen. De blauwe balk staat voor onze technische practices. (Unified communications, Workspace, Datacenter & Cloud, Networking en Security). De oranje balk staat voor Nederlandse Innovatie en dus onze Business Transformation Services. Inmiddels met ruim 200 medewerkers een sterk groeiende Practice binnen SLTN.” aldus Eugene Tuijnman, CEO van SLTN.

De komende weken werken wij eraan om alle oude uitingen om te zetten naar de nieuwe huisstijl. Het kan dus voorkomen dat u ons oude logo nog tegenkomt.

 

Over SLTN
SLTN Future Proof IT.
Met specialisaties zoals architectuur, integratie- en migratie projecten, managed services, clouddiensten, application services, security, detachering en Business Transformation Service is SLTN bij uitstek uw partner in ICT.

Alle door SLTN geleverde diensten kenmerken zich door Kwaliteit, Passie en Innovatie.

SLTN is één van de grotere niet- beursgenoteerde ondernemingen met ruim 500 hoogopgeleide en ervaren medewerkers en heeft ruim 1.400 nationale en internationale klanten verdeeld over de primaire segmenten education, finance, government en healthcare. Daarnaast heeft SLTN de hoogste levels van partnerships met ’s werelds meest gerenommeerde ICT-fabrikanten.