SLTN / HPS wint “Innovation partner of the year 2022” award vanuit Mitel

SLTN / HPS is recent door Mitel beloond met de “Innovation Partner of the year 2022” award.

Criteria voor het winnen van deze award waren:

  • De focus als integratiepartner op de zorgsector met “Connected Health” waarbij SLTN / HPS de functionaliteit van Mitel binnen dit concept volledig heeft geïntegreerd;
  • Daarnaast erkent Mitel de kennis en expertise van SLTN / HPS voor het leveren van (maatwerk) integraties met systemen van derden waarbij ook Mitel als communicatieplatform is betrokken.

Eugène Tuijnman, CEO SLTN: “We zijn enorm trots om deze prestigieuze award te winnen!  Mitel erkent met deze award dat de combinatie SLTN en HPS een uitmuntende toegevoegde waarde heeft voor diverse partijen die een uitdaging aangaan op het snijpunt van IT, Domotica en Telecommunicatie.  SLTN en HPS realiseren op deze wijze hele nuttige en innovatieve oplossingen.”

Mitel is een wereldwijde marktleider op het gebied van zakelijke communicatie. Ze zijn bijna 50 jaar geleden opgericht en helpen bedrijven en serviceproviders om verbinding te maken, samen te werken en innovatieve diensten aan hun klanten te bieden. Hun innovatie- en communicatie-experts bedienen zakelijke gebruikers in meer dan 100 landen.