SLTN Inter Access acquireert Jongens van Beheer

Jongens van Beheer wordt onderdeel van SLTN Inter Access

Hilversum SLTN maakt bekend dat zij tot een definitieve overeenkomst is gekomen met de volledige acquisitie van Jongens van Beheer.

De overname van Jongens van Beheer is een passende stap in de strategie van SLTN om haar footprint in Managed Services als full service ICT Dienstverlener verder uit te breiden. “SLTN en Jongens van Beheer kunnen klanten een compleet palet aan Managed Services oplossingen, diensten en ICT producten aanbieden.”, aldus Eugène Tuijnman, oprichter en CEO van SLTN. ”Door deze overname verbreed SLTN haar Managed Services aanbod met name op het gebied van betaalbare virtuele werkplek oplossingen met een zeer hoge beschikbaarheid die tevens uitermate schaalbaar is”.

“Jongens van Beheer is een innovatieve organisatie met diverse Managed Cloud oplossingen. Ik verwacht een sterk synergetisch effect van de overname daar er slechts zeer beperkt overlap is van activiteiten en functies.” aldus Eugène Tuijnman. Zowel SLTN als Jongens van Beheer werken al enige jaren samen en hebben een goede en sterke naamsbekendheid. Het is van groot belang om in een ICT-omgeving die steeds complexer en veeleisender wordt, de continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening aan klanten en de relaties met onze leveranciers en medewerkers niet alleen te waarborgen maar ook steeds verder te verbeteren en uit te breiden.

De behoefte van klanten op het gebied van ICT verandert continu “Innovatief, flexibel, ervaren, persoonlijke aandacht en in staat de beste prijs/ kwaliteit te leveren – dat is wat klanten tegenwoordig vragen. De combinatie met SLTN is voor ons een logische en strategische keuze die dit en meer mogelijk maakt.” aldus Christian Bosman van Jongens van Beheer.

De combinatie SLTN en Jongens van Beheer biedt veel mogelijkheden voor de medewerkers en voor de wederzijdse klanten. De ervaring van

de deskundige medewerkers van beide ondernemingen alsmede de operationele kracht van de totale organisatie zal een sterke positieve bijdrage leveren aan de verdere groei en versteviging van de concurrentiepositie.