SLTN Inter Access behaalt Dell Premier Plus partnerstatus

SLTN Inter Access heeft de wereldwijd hoogst haalbare partnerstatus van Dell behaald op het gebied van zowel server, storage, networking en security.
De lange, zéér succesvolle samenwerking tussen Dell en SLTN is bekroond met de benoeming van SLTN tot Dell Premier Plus Partner.

Jeroen Hagen, Sales Director Dell BV: “SLTN behoort tot de Dell partners van het eerste uur. De jarenlange investering van SLTN in kennis van het volledige Dell portfolio en het consequent oplossingsgericht streven naar klanttevredenheid is nu bekroond met deze hoogste status van Premier Plus. Een erkenning van een sterke combinatie: SLTN en Dell!”

“SLTN  is vereerd met het behalen van deze zeer bijzondere Business Partner status vanuit Dell.” aldus Eugene Tuijnman, CEO van SLTN.
“Deze bijzondere partnerstatus wordt zeer selectief uitgereikt aan Dell Business Partners die al jaren de hoogste partnerstatus bereikt hebben en succesvol samen met Dell in de markt opereren. Met de toekenning van de Dell Premier Plus status komt de strategische samenwerking met Dell nog beter tot uiting. SLTN en Dell verwachten een verdere groei met dit strategische initiatief. De overname van EMC door Dell en het feit dat SLTN juist dit jaar businesspartner van het jaar met EMC is geworden, complementeert het geheel.”