SLTN Inter Access behaalt EMC Gold Partner Status voor 2016.

Deze EMC Gold Partner is  een elite status die voorbehouden is aan een zeer select gezelschap van business partners. De criteria voor het behalen van het EMC Gold partnership bestaat enerzijds uit het behalen van een groot aantal hoogwaardige technische certificeringen en anderzijds dient een minimale omzet gerealiseerd te worden met EMC producten en diensten.

“SLTN Inter Access is trots op het wederom behalen van de EMC Gold Partner status. Het bevestigd opnieuw dat SLTN Inter Access een kennis gedreven organisatie is, ook als het gaat om producten van EMC. De EMC producten zijn dusdanig kwalitatief en concurrerend qua prijs  dat meer en meer klanten er om vragen. Het mogen blijven voeren van de Gold Status bevestigd klanten dat ze bij SLTN Inter Access aan het juiste adres zijn voor kwaliteit en concurrerende prijzen”, aldus Eugene Tuijnman, CEO van SLTN Inter Access.

Over SLTN Inter Access

SLTN Inter Access ontzorgt ICT. Met specialisaties zoals; architectuur, integratie- en migratie projecten, managed services, cloud diensten, application services en detachering is SLTN Inter Access bij uitstek uw partner in ICT. Alle door SLTN Inter Access geleverde diensten kenmerken zich door Kwaliteit, Passie en Innovatie. SLTN Inter Access is één van de grotere niet- beursgenoteerde ondernemingen met ruim 700 hoog opgeleide en ervaren medewerkers, en heeft ruim 1.400 nationale en internationale klanten verdeeld over de primaire segmenten education, finance, government en healthcare. Daarnaast heeft SLTN Inter Access de hoogste levels van partnerships met ’s werelds meest gerenommeerde ICT fabrikanten.