SLTN Inter Access behaalt Kaspersky “Platinum Partner” status

SLTN (Inter Access) heeft de hoogst mogelijke status behaalt binnen het partner netwerk van Kaspersky Lab. Deze onderscheiding erkent de prestaties van SLTN en heeft als doel om te sturen naar nog grotere hoogten van succes!

Martijn van Lom, General Manager Kaspersky Lab Benelux, zegt: “We zijn zeer selectief in de keuze van onze Platinum partners. Naast de endpoint-oplossingen die wij al jaren leveren in de markt, is Kaspersky Lab ook zijn assortiment aan het uitbreiden met awareness trainingen, anti-APT en andere oplossingen. De scherpe focus van de security groep binnen SLTN biedt voor beide partijen nieuwe kansen in de markt.” 

“Wij zijn erg trots om deze bijzonder exclusieve status te behalen. SLTN heeft als 1 van haar speerpunten cyber-security en we zien deze status als een waardevolle erkenning van onze activiteiten waarmee we klanten volledig op het gebied van cyber-security kunnen ontzorgen”, alsdus Eugene Tuijnman, CEO SLTN Inter Access.

Over Kaspersky Lab
Kaspersky Lab is ’s werelds grootste niet-beursgenoteerde leverancier van endpoint beveiligingsoplossingen. Het bedrijf behoort wereldwijd tot de top vier leveranciers van beveiligingsoplossingen voor eindgebruikers.* In de meer dan zestien jaar van zijn bestaan is Kaspersky Lab altijd een innovator geweest op het gebied van IT-beveiliging en biedt het effectieve digitale beveiligingsoplossingen voor de enterprisemarkt, mkb-bedrijven en consumenten. Kaspersky Lab, met zijn holding geregistreerd in het Verenigd Koninkrijk, is thans mondiaal actief in bijna 200 landen en gebieden en biedt wereldwijd bescherming aan ruim 300 miljoen gebruikers. Meer informatie op www.kaspersky.com.