SLTN Inter Access behaalt status Microsoft Cloud Platform partner

SLTN Inter Access behaalt status Microsoft Cloud Platform partner

SLTN Inter Access heeft in de samenwerking met Microsoft een volgende mijlpaal bereikt.
Naast de reeds behaalde gouden partnerstatus op Cloud Productivity, waarin Office365 in al haar aspecten centraal staat, is nu ook de zilveren Cloud Platform status formeel behaald.
Dit geeft aan dat SLTN Inter Access op het vlak van hybride datacenter- en storage oplossingen met behulp van Microsoft Azure over aantoonbare expertise en ervaring beschikt. Binnen 3 maanden hoopt SLTN Inter Access tevens de Gold status te bereiken.

SLTN Inter Access is in staat traditionele datacenter oplossingen, eigen datacenter oplossingen en Microsoft Azure te combineren voor onze opdrachtgevers en wij doen dit op een toekomstbestendige en veilige wijze.

Middels consultancy, transitiemanagement, professional services op infra- en applicatie gebied en managed dienstverlening ontzorgen we onze klanten op deze vraagstukken
“De enige manier om klanten goed van dienst te kunnen zijn is door investering in kennis en kunde van de medewerkers van SLTN Inter Access. Door passie en inzet zijn wij in staat om steeds opnieuw de hoogste status te behalen om klanten van dienst te kunnen zijn”, aldus CEO SLTN Inter Access Eugene Tuijnman.