SLTN Inter Access behaalt status Regional Partner of the Year – Western Europe

Op het jaarlijkse West- Centraal en Oost Europese partner Conferentie van DELLEMC in Athene, heeft SLTN Inter Access de prestigieuze Regional Partner of the Year – Western Europe award uitgereikt gekregen.

“We zijn zeer verheugd met het uitreiken van deze Award aan SLTN Inter Access.” aldus Henrik Thomsen, Senior Vice President, West-Europa, Dell EMC.  “Dit jaarlijkse partner event van DellEMC onderstreept het belang dat wij hechten aan een zeer goede samenwerking met onze partners. Het geeft ons een kans om inzicht en kennis met onze partners te delen en de waarde van de samenwerking te onderstrepen ten einde het aangaan van lange relaties met onze gezamenlijke klanten.”

“SLTN Inter Access is enorm trots op de toekenning van deze belangrijke award. De Award is het resultaat van jarenlange samenwerking en investering in  de relaties met zowel Dell, VMware en EMC. Met DellEMC als strategisch partner en erkenning voor de succesvolle gezamenlijke business resultaten van het afgelopen jaar, zullen we in staat zijn de business verder uit te breiden.  Door het samengaan van Dell met EMC is SLTN Inter Access niet alleen een van de grootste businesspartner in Nederland, maar beschikt SLTN Inter Access tevens over uitstekende technische expertise”, aldus Eugene Tuijnman, CEO van SLTN Inter Access.

De Award werd uitgereikt door Claire Vyvyan (Vice President Enterprise Solutions Dell EMC) aan Herman Hamstra en Hein Kiemeney van SLTN Inter Access.

dellemc_award