SLTN Inter Access kijkt terug op geslaagde fiets-clinic

Op dinsdag 19 april j.l. is de 2e editie gehouden van de inmiddels al befaamde SLTN fiets-clinic.
De opkomst voor deze dag voor relaties en partners van SLTN was weer hoog te noemen. Op landgoed Rhederoord, welke als begin en eindpunt diende voor ritten van 55 en 70 km door het natuurgebied de Posbank, alsmede een pittig 15 km mountainbike parcours.
De groepen werden begeleidt door ex-profrenners alsmede aanstormende talenten in de wielersport. Niemand minder dan Joop Zoetemelk was wederom bereidt zijn medewerking te verlenen en mee te fietsen met de diverse groepen.

Voorafgaand aan het fietsen was er een zeer inspirerende verhandeling over hoe de profs met voeding voor- tijdens en na de koers omgaan. Deze workshop werd gegeven door Aart Vierhouten (tevens meervoudig Tour de France renner) tezamen met Joop Zoetemelk

Op het programma stond standaard ook de klimtijdrit, waarbij elke deelnemer de tips ter hand nam om de tijden van voorgaand jaar scherper te stellen.

Moe maar voldaan verzamelden alle groepen zich wederom op Landgoed Rhederoord alwaar een verantwoord pastabuffet gereed stond om de koolhydraten weer aan te vullen. Uiteraard was er tevens een prijsuitreiking en een moment voor het uitwisselen van ervaringen. Ten slotte was er tevens een fotomoment met de profs.

“Het was wederom weer een geslaagde dag, waarbij de derde dinsdag in april toch wel een vaste plek begint te krijgen in de harten van de wielerfans. Wij danken de deelnemers die deze dag tot een succes hebben gemaakt en uiteraard de weergoden die ons (weer) goed gezind waren” aldus Eugene Tuijnman, CEO SLTN Inter Access.