SLTN Inter Access & partners winnen 4 aanbestedingen bij Ministerie van BZK

De winnaars van de aanbesteding van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties zijn bekend. Het gaat om de combinatie Cimsolutions / Verdonck, Klooster & Associates (VKA), Brunel en SLTN Inter Access als één partij en aan ItaQ, IT-Staffing, LINKIT en Ordina.

Beide Raamovereenkomsten hebben een looptijd van maximaal 4 jaar en kennen een gezamenlijke verwachtte omzet van 52,5 miljoen euro.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (Min BZK) heeft vier van in totaal 21 raamovereenkomsten voor de inhuur van ICT-professionals gegund aan de combinatie CIMSOLUTIONS , Verdonck, Klooster & Associates (VKA), Brunel en SLTN Inter Access. Alle raamovereenkomsten zijn onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en betreffen de volgende departementen: SSC-ICT (6 raamovereenkomsten), Logius (4 raamovereenkomsten), UBR, RVB en DOC-Direkt (3 raamovereenkomsten) en Kerndepartement, RvIG, Huurcommissie en Rijksdienst voor Caraïbisch Nederland (4 raamovereenkomsten)

Voor elk van deze aanbestedingen hadden zich 24 partijen ingeschreven. Met het winnen van deze raamovereenkomsten is de combinatie met onder andere SLTN Inter Access de komende vier jaar één van de vaste leveranciers van de organisaties voor het tijdelijk inzetten van ICT-professionals.

“SLTN Inter Access (SLTN) is bijzonder trots op het winnen van deze belangrijke aanbesteding van het Minsterie van BZK. Samen met onze partners in deze aanbesteding heeft SLTN laten zien ook in de categorie IT-Professionals in de prijzen te kunnen vallen. Dank ook voor de top prestatie aan de Tenderdesk en de betrokken sales van SLTN!” aldus Eugene Tuijnman, CEO SLTN Inter Access.