SLTN Inter Access (SLTN) is de komende jaren raamcontractant voor ICT-Inhuur t.b.v. de ministeries Infrastructuur en Waterstaat, Financiën en Algemene Zaken.

SLTN Inter Access (SLTN) heeft in combinatie met CIMSOLUTIONS en VKA ingeschreven op de   aanbesteding voor het tijdelijk ter beschikking stellen van ICT-professionals.  Deze combinatie is samen met vier andere partijen aangewezen als leverancier voor de ICT-Inhuur.

De raamovereenkomst gaat in op 1 juli 2019 en heeft een looptijd van vier jaar. De geraamde totale opdrachtwaarde van de raamovereenkomst bedraagt circa € 152.000.000 (exclusief btw) voor de komende vier jaar, verdeeld over de volgende deelnemende diensten

 

“De ministeries van Infrastructuur en Waterstaat, Financiën en Algemene Zaken zijn al lange tijd belangrijke klanten van SLTN.  Deze ministeries hebben opnieuw gekozen voor een proactieve technologische partner waarbij de nadruk hier ligt op het leveren van topkwaliteit ICT consultants leveren tegen een uitstekende prijs. We zijn enorm trots dat wij de komende jaren weer leverancier en partner zijn van de ministeries van Infrastructuur en Waterstaat, Financiën en Algemene Zaken.” aldus Eugene Tuijnman, CEO SLTN.