SLTN Inter Access (SLTN) wint Europese aanbesteding DCMR

SLTN Inter Access (SLTN) wint Europese aanbesteding  voor de levering en dienstverlening m.b.t. de nieuwe Storage, Backup en Disaster Recovery omgeving van Dienst Centrale Milieubeheer Rijnmond (DCMR) 

DCMR vervangt haar oude datacenter middels een nieuwe Storage, Backup & Disaster Recovery omgeving op basis van hyperconverged technologie. De opdracht van minimaal 3 jaar is aan SLTN gegund na een Europese aanbestedingsprocedure.

De opdracht betreft de vernieuwing van het datacenter van DCMR waarbij de oplossing bestaat uit een combinatie van Dell, Cisco, Nutanix, Rubrik en Zerto, en dienstverlening die bestaat uit cloud object storage vanuit SLTN cloud.

Daarnaast biedt SLTN ondersteuning aan DCMR voor verschillende IT-vraagstukken op basis van een IT Supportcontract.

Hoge kwaliteitsstandaard en flexibel

DCMR koos uiteindelijk voor SLTN vanwege de flexibiliteit en kwaliteit van de aangeboden oplossing. Deze oplossing bestond uit de nieuwste technologieën in de markt. “Het feit dat DCMR gekozen heeft voor SLTN bevestigt voor ons dat we, naast flexibiliteit, tevens topkwaliteit bieden, hetgeen voor SLTN en DCMR een basis geeft voor een goede uitvoering in de toekomst.  We er enorm trots op dat DCMR voor SLTN gekozen heeft,” aldus Eugene Tuijnman CEO SLTN.