SLTN Inter Access (SLTN) wint Europese openbare aanbesteding Servers en Storage van de Radboud Universiteit Nijmegen.

Wegens het verlopen van de bestaande raamovereenkomst heeft de Radboud Universiteit een Europese openbare aanbesteding uitgeschreven. In deze procedure is men op zoek gegaan naar een leverancier met een breed multi-vendor portfolio van server- en storage hardware. Als merkonafhankelijke leverancier biedt SLTN een ruime keuze aan merken en modellen. Ook beschikt SLTN over certificeringen en hoge partner statussen voor de merken uit de installed base van de universiteit; HPE, Dell EMC, Cisco en NetApp.

Gunning aan SLTN heeft plaatsgevonden op basis van hoge scores op zowel prijs als kwaliteit.

Op het onderwerp Duurzaamheid en E-Waste beleid scoorde SLTN maximaal. In samenwerking met Solid Circle B.V. biedt SLTN aan de Radboud Universiteit een WEEELABEX gecertificeerde take-backdienst voor gegarandeerd verantwoorde recycling en (waar mogelijk) hergebruik van hardware.

De raamovereenkomst gaat in op 1 september 2019, heeft een waarde van 2 miljoen euro met een looptijd van maximaal 4 jaar.

“SLTN is trots en verheugd met het winnen van deze Europese openbare aanbesteding van een gerenomeerde universiteit als de Radboud Universiteit. Door de merkonafhankelijke aanpak van SLTN zijn we in staat om gedegen advies te geven en een uitstekende en betaalbare oplossing te bieden, waarbij duurzaamheid eveneens hoog scoort.” aldus Eugene Tuijnman, CEO van SLTN.

“Radboud Universiteit ziet uit naar een duurzame en prettige samenwerking met SLTN” aldus Ton Risse, Hoofd ICT Infrastructuur van de Radboud Universiteit.