SLTN levert als eerste partner in Nederland Ransomware-Recovery-as-a-Service met Rubrik

SLTN levert als eerste partner in Nederland Ransomware-Recovery-as-a-Service met Rubrik

SLTN is door Rubrik erkent als ‘Rubrik Professional Service Partner’, en heeft de bijbehorende specialisatie succesvol afgerond. Deze specialisatie stelt SLTN in staat om verder te gaan dan installatie en configuratie. Met de diepgaande kennis en ervaring wordt waarde toegevoegd voor klanten door Rubrik’s diensten te ontwikkelen.

 

SLTN heeft direct de mogelijkheid aangegrepen om te voorzien in een actuele vraag in de markt, namelijk om bij een ransomware aanval direct inzicht te krijgen in de scope van de aanval en hiervan snel te herstellen. Als eerste partner in Nederland heeft SLTN op Rubrik technologie een Ransomware-Recovery-as-a-Service (RRaaS) ontwikkeld, waarmee organisaties snel kunnen herstellen van een ransomware aanval. RRaaS is Utility-based en Pay as you go, wat inhoudt dat organisaties alleen maandelijks betalen voor het gebruik, en niet vastzitten aan langlopende contracten.

 

Jan Ursi, Senior Director EMEA Channels and Technology Partners bij Rubrik: “De snelheid waarmee SLTN inspeelt op de behoefte in de markt, door direct hun specialisatie in te zetten voor de ontwikkeling van deze nieuwe dienst is verbluffend. Ransomware-Recovery-as-a-Service geleverd vanuit Rubrik technologie, brengt organisaties in staat snel te herstellen van een ransomware aanval en is Utility-based. Precies waar onze gezamenlijke klanten behoefte aan hebben. We zijn trots op dit partnership!”

 

Eugène Tuijnman, CEO SLTN: “Als Rubrik Select partner, hebben we sinds 2017 een succesvol partnership met Rubrik. De Rubrik Professional Partner Specialization geeft ons de mogelijkheid om nog beter in te spelen op de behoefte vanuit de markt, onze technische expertise verder te verdiepen en van meerwaarde te kunnen zijn voor onze gezamenlijke klanten. De ontwikkeling van Ransomware-Recovery-as-a-Service is een direct voorbeeld van deze meerwaarde; uw data beschermen!”