SLTN neemt een meerderheidsbelang in HPS Connectivity Solutions (HPS)

SLTN neemt een meerderheidsbelang in HPS Connectivity Solutions (HPS). HPS zal zelfstandig de markt blijven bedienen vanuit haar vestiging in Oss maar tevens zal SLTN de Unified Communications activiteiten integraal opnemen in haar verkoop- en (managed services) activiteiten. John Braken, oprichter en CEO van HPS, zal verantwoordelijk blijven voor de activiteiten van HPS en zal in deze nauw samenwerken met Eugene Tuijnman, oprichter en CEO van SLTN.

Hoge kwaliteitsstandaard en flexibel
Door de overname is de nieuwe combinatie in staat om hoogwaardige en innovatieve communicatie en zorgoplossingen te leveren en te beheren bij een breed scala aan bedrijven en (zorg) instellingen. “Met name als het gaat om de op Cloud gebaseerde Unified communicatieoplossingen van Mitel, kunnen wij beter tegemoetkomen aan de wensen en eisen van veel van onze (gezamenlijke) klanten als het gaat om totaaloplossingen. Indien gewenst kunnen deze oplossingen worden aangevuld met maatwerksoftware om zo volledig geïntegreerd te worden in de bedrijfsprocessen waar nodig,” aldus Eugene Tuijnman, CEO van SLTN. “Door de kennis, ervaring en certificering van HPS te bundelen met het uitgebreide product- en dienstenportfolio van SLTN ontstaat een unieke propositie in de markt,” aldus John Braken, CEO van HPS.

Aanbestedingen
“We zien met name veel synergie op het gebied van de grotere aanbestedingen en onderhandse offerte aanvragen. De eisen waaraan een aanbesteding moet voldoen qua certificering, breedte van het product- en dienstenportfolio, juridische aspecten en de financiële draagkracht van partijen, kan middels de strategische samenwerking uitstekend ingevuld worden. Zo heeft SLTN veel ervaring met aanbestedingen bij o.a. de rijks-, provinciale- en gemeentelijke overheid. “Door bij deze klanten tevens het Mitel telecommunicatie portfolio aan te kunnen bieden middels de ervaring en expertise van HPS, ontstaat een win-winsituatie voor alle betrokken partijen,” aldus Eugene Tuijnman.

Over HPS Connectivity Solutions
HPS is opgericht in 1997 en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een specialist op het gebied van innovatieve en betrouwbare telecommunicatie oplossingen. De missie van HPS is om bedrijven en hun medewerkers op een zo efficiënt mogelijke wijze te laten communiceren op basis van bewezen innovatieve communicatietechnologie en open standaarden.