SLTN sluit partnership met One Identity

One Identity levert samen met SLTN een uniform identiteitsbeveiligingsplatform om klanten op een veilige manier toegang te geven tot de juiste informatie op het juiste moment.

Met de opkomst van werken op afstand, de race naar de Cloud en de versnelling van digitale transformatie, is het beschermen van identiteit nog nooit zo belangrijk geweest. Deze missie sluit naadloos aan bij de Ideale Cybersecurity-aanpak die SLTN biedt. De beste manier om organisaties in deze dynamische omgeving te beschermen, is door over te stappen van een gefragmenteerde naar een holistische benadering van identiteitsbeveiliging. Misschien wel het belangrijkste is dat het wijzigen of verwijderen van machtigingen versneld kunnen worden en dat er zo een belangrijke stap gezet kan worden in het bereiken van een adaptieve Zero Trust-strategie. SLTN gebruikt One Identity om efficiënter te werken, en compliance en beveiliging toe te voegen aan hun datacenterdiensten.

Eugène Tuijnman, CEO SLTN; “

One Identity levert uniforme identiteitsbeveiligingsoplossingen die klanten helpen hun algehele cyberbeveiligingshouding te versterken en de mensen, applicaties en gegevens te beschermen die essentieel zijn voor het bedrijfsleven en dat is een uitstekende aanvulling op de cybersecurityoplossingen die SLTN binnen haar practice “Uw Ideale Cybersecurity” haar klanten aanbiedt.

Walter Bioch, Sales Director One Identity Benelux; “Door de samenwerking met SLTN heeft One Identity een professionele organisatie gevonden om de Nederlandse markt nog weerbaarder en veiliger te maken tegen de steeds groter wordende cyberdreiging. We zijn er trots op dat we kunnen samenwerken om onze klanten te helpen veiliger te worden en meer controle over hun informatie te krijgen.