SLTN sluit partnership met Salt Security

SLTN heeft een partnership gesloten met Salt Security ter uitbreiding van de Ideale security dienstverlening van SLTN. Salt Security heeft een compleet API Protection Platform ontwikkeld om API’s in kaart te brengen en adequaat te beschermen.

In de ondersteuning van onze klanten in hun digitale transformatie, staat groei en innovatie voorop, en een belangrijke steunpilaar is security. De ontwikkelingen hierin houden we nauwlettend in de gaten om de digitale veiligheid van onze klanten te garanderen. API beveiliging is hierin een toenemend onderwerp. Zo geeft Gartner bijvoorbeeld aan dat API-misbruik in 2022 zal veranderen van een zeldzame vorm, naar de meest voorkomende aanvalsvector, wat resulteert in datalekken voor zakelijke (web-)applicaties.

Sunil Dutt, Director Channel Sales EMEA van Salt Security: “API-gebaseerde aanvallen zijn in de eerste helft van 2021 met maar liefst 348% toegenomen. De dreiging neemt toe en we moeten actie ondernemen. SLTN werkt constant aan de verbetering van de digitale veiligheid voor haar klanten en begrijpt daarnaast het applicatie landschap als geen ander.”

“De toenemende groei van cybercriminaliteit, -spionage, fraude, compliancy en strenge privacywetgeving zorgt voor een enorme druk op onze klanten. Vanuit het SLTN Cyber Security Framework wordt daarom naar vier gebieden gekeken: Mensen, Infrastructuur, Applicaties en Data. Vanwege de meest geavanceerde technologie beschikbaar in de markt en de hoge beschikbaarheid hiervan is Salt Security voor ons de Partner op het gebied van Application Vulnerability Management. We kijken dan ook uit naar een goede samenwerking”, aldus Eugène Tuijnman, CEO SLTN.