SLTN sluit partnership met SecureMe2

SLTN heeft een partnership gesloten met security solutions provider SecureMe2. SecureMe2 levert cyber security oplossingen die snel inzichtelijk maken wat er zich op een computernetwerk afspeelt, en vormt een goede aanvulling op het Cyber Security Framework van SLTN.

Cybersecurity, ransomware, phishing en databescherming staan vandaag de dag bovenaan de agenda. In deze kwetsbare (thuiswerk)tijden, is het weerbaarder maken van organisaties tegen digitale dreigingen cruciaal. SecureMe2 doet dit door het inzetten van slimme technologie op een toegankelijke manier. Deze missie sluit naadloos aan op de Ideale Cybersecurity die SLTN biedt.

SecureMe2 levert een oplossing die snel inzichtelijk maakt wat er zich op een computernetwerk afspeelt. Het laat zien welk verdacht verkeer er op een netwerk rond gaat en geeft direct alarmeringen bij ongewenst gedrag. Naast noord-zuid verkeer, wordt er ook naar oost-west verkeer binnen een netwerk gekeken waardoor beginnende ransomware uitbraken nagenoeg realtime worden ontdekt. Dit alles gebeurt non-intrusive en zonder vertraging voor bedrijfsprocessen. De oplossing is zowel beschikbaar voor on-premise, private cloud of public cloud of elke combinatie. Het maakt inzichtelijk of er kwaadwillenden actief zijn binnen het netwerk, maar het maakt ook ongewenst digitaal gedrag van de eigen medewerkers inzichtelijk, zoals Shadow IT.

SLTN gebruikt SecureMe2 voor het 24*7 actief monitoren van bedrijfsnetwerken. Bij dreiging of incidenten binnen het netwerk wordt dit direct opgemerkt en komt het SLTN Security Operations Center (SOC) in actie. Ook gebruikt SLTN de SecureMe2 oplossing bij onderzoeken naar verdachte situaties bij klanten en als validatie tool na security incidenten om te garanderen dat er geen achterdeurtjes door hackers zijn achtergelaten, of dat er nog verdachte activiteiten gaande zijn in het bedrijfsnetwerk.

Eugène Tuijnman, CEO SLTN: “SecureMe2 is een uitstekende aanvulling op het SLTN Cyber Security Framework dat wij gebruiken om organisaties optimaal te beschermen tegen digitale risico’s. Wij kijken uit naar een succesvol partnership om onze gezamenlijke klanten nog beter te ontzorgen, vandaag en in de toekomst.”

“Door het partnership met SLTN heeft SecureMe2 een professionele organisatie gevonden om samen de Nederlandse markt nog weerbaarder te maken tegen de alsmaar groter wordende cyberdreiging. Door de combinatie van de technologie van SecureMe2 en de kennis en kunde van SLTN zijn we gezamenlijk in staat om zeer snel besmettingen te ontdekken, te elimineren en daarmee de negatieve impact voor de klant te minimaliseren. We kijken uit naar een succesvol partnership”, aldus Alexander Zwiep, COO SecureMe2.