SLTN start strategische samenwerking met C-Facts

SLTN is een samenwerking gestart met Cloud cost management platform C-Facts. C-Facts levert met hun Cloud Cost Control Center diepgaande en gedetailleerde Cloud intelligence, waarmee kosten en gebruik kunnen worden geanalyseerd, geoptimaliseerd en doorbelast.

Veel bedrijven hebben een grote behoefte aan  beter inzicht in het multi-hybrid Cloud verbruik en de daarbij behorende kosten. Met dit inzicht kunnen ze hun Cloud kosten optimaliseren en de waarde van Cloud computing maximaliseren. Dit inzicht in verbruik en kosten, kan middels C-Fact efficiënt via één centraal dashboard voor multi-hybrid Cloud omgevingen verkregen worden. Zo kunnen zowel de IT-afdelingen als de business rapportages ontvangen, kosten doorbelasten en besluiten nemen over Cloud kosten. De bestaande stand-alone Cloud cost management oplossingen en platforms zijn hierin vaak niet toereikend. C-Facts integreert momenteel AWS, MS Azure, MS Office 365, Google en Oracle Cloud in haar Cloud Cost Control Center en voegt op korte termijn ook VMware verbruik toe.

SLTN gaat deze oplossing inzetten om haar klanten meer grip te geven op de multi-hybrid Cloud kosten en het verbruik. SLTN en C-Facts gaan tevens de on-premise cloud kosten (VMware) en het verbruik van de SLTN Cloud integreren in het Cloud Cost Control Center. Hiermee kunnen eindklanten, naast de public Cloud kosten, ook on-premise kosten en de SLTN Cloud kosten toewijzen aan afdelingen, projecten, afdelingen of kostenplaatsen. Deze oplossing levert eindklanten een zeer efficiënte multi-Cloud cost management oplossing op, waarmee de bedrijfswaarde van cloud geoptimaliseerd wordt.

Eugène Tuijnman, CEO SLTN: “Wij maken zelf al gebruik van het C-Facts Cloud Cost Control Center, om inzicht te krijgen in het gebruik en de kosten van de diverse public Clouds. Wij zijn enorm enthousiast over de meerwaarde, en gaan het C-facts Cloud Cost Control Center nu ook inzetten bij bestaande en nieuwe klanten, zodat ook zij business besluiten kunnen nemen aan de hand van de Cloud cost inzichten. Wij kunnen onze klanten nu nog beter adviseren over voor het gebruik van verschillende Cloud-omgevingen.”

Martijn van Zoeren, directeur C-Facts: “SLTN heeft een zeer gedegen platform om haar bestaande Cloudkosten en verbruik te kunnen rapporteren aan haar klanten. Door de samenwerking met C-Facts kan dat nu real-time en is er één overzicht voor alle verschillende Cloud vendoren, waarbij elke eindklant haar eigen online dashboard krijgt en hun business continu kan optimaliseren.”

Over C-Facts

C-Facts heeft een moderne aanpak voor de bouw van haar oplossing gekozen. Op basis van API’s met de public cloud providers heeft het bedrijf generieke connectoren gebouwd die met enkele muisklikken kunnen worden geconfigureerd. Dit maakt dat de gebruiker in no-time is aangesloten. Het voordeel daarvan is dat langdurige integraties en implementaties vermeden worden. De klant kan flexibel bronnen aan- of afsluiten, al naar gelang de behoefte. C-Facts geeft klanten via het Cloud Cost Control Center diepgaande en gedetailleerde cloud intelligence waarmee kosten en gebruik kunnen worden geanalyseerd, geoptimaliseerd en doorbelast. www.c-facts.com