SLTN wint aanbesteding voor tooling, onderhoud, beheer en doorontwikkeling datawarehouse voor de gemeente Tiel

SLTN heeft de aanbesteding van de gemeente Tiel gegund gekregen voor tooling, onderhoud, beheer en doorontwikkeling datawarehouse voor de gemeente Tiel. De overeenkomst heeft een looptijd van twee jaar, waarbij de mogelijkheid is om tot maximaal 6 jaar te verlengen. De gemeente Tiel is een centrumgemeente in de regio Rivierenland met ruim 40.000 inwoners. Veel mensen uit de regio maken gebruik van de voorzieningen die Tiel te bieden heeft, zoals winkels, scholen en ziekenhuis Rivierenland.

 

De opdracht voor SLTN
De scope van de opdracht die aan SLTN gegund is, is drieledig:

  1. Het leveren, implementeren en onderhouden van een datawarehouse tool voor de transformatie van brondata voor visualisatie
  2. Het beheer en onderhoud van een deel van het datawarehouse, zijnde de op de server geïnstalleerde BI-componenten en het functioneren hiervan.
  1. Adviesdiensten voor doorontwikkeling en analyse van het datawarehouse en het trainen

van personeel ten behoeve van het beheer en onderhoud van het datawarehouse.

Eugène Tuijnman, CEO SLTN: “Wij zijn verheugd met de samenwerking met de gemeente Tiel, een gemeente die volop in ontwikkeling is. En waarbij de dienstverlening aan inwoners, bedrijven en instellingen centraal staat. Ons team kijkt ernaar uit hieraan op ICT-vlak bij te dragen.”

Suzanne Dirks, domeinopdrachtgever Bedrijfsvoering en Dienstverlening gemeente Tiel: “Met SLTN gaan we onze tools om datagericht te werken verder doorontwikkelen. We bundelen onze kennis en kunde. Zo kunnen we onze dienstverlening steeds optimaler maken.“