SLTN wint Europese aanbesteding voor Servers en Storage apparatuur de Open Universiteit

SLTN heeft de aanbesteding van de Open Universiteit gegund gekregen voor Servers en Storage apparatuur. De Open Universiteit zocht middels een openbare aanbesteding naar een geschikte partner voor zowel de levering, bijbehorende adviesdiensten en het onderhoud van servers en storage apparatuur. De inschrijving door SLTN werd beoordeeld als de beste gezien de prijs-kwaliteit verhouding.

 

Uitbreiding & voortzetting samenwerking
De Open Universiteit is een niet-traditionele, publieke universiteit met een bijzondere opdracht: het ontwikkelen, innoveren en aanbieden van open hoger onderwijs. Door de inzet van virtualisatie streeft de Open Universiteit ernaar om haar serverpark zo efficiënt mogelijk in te zetten en te beheren. De aanbesteding Servers en Storage bestond uit  twee percelen, namelijk de levering van hardware en adviesdiensten, en het onderhoud. De levering van hardware dient ter uitbreiding van de capaciteit en ter vervanging van afgeschreven apparatuur. Compatibiliteit met de reeds aanwezige producten was hierbij een cruciaal onderdeel. De Open Universiteit had reeds een bestaande samenwerking met SLTN sinds 2004, die nu dus verlengd is. Het gaat voor beide percelen om een overeenkomst met een looptijd van twee jaar, met de mogelijkheid om twee keer met een optiejaar te verlengen.

Eugène Tuijnman, CEO SLTN: “Dat onze samenwerking met de Open Universiteit wordt voortgezet, is voor SLTN een prachtig compliment. Langdurige relaties zorgen ervoor dat we onze klanten nog vollediger kunnen ontzorgen. Ik ben dan ook trots op het team dat samen met de Open Universiteit een solide en betrouwbare oplossing neerzet.”

 

Over de Open Universiteit
De Open Universiteit (OU) is de deeltijduniversiteit van Nederland. Studenten volgen er online activerend bachelor- en masteronderwijs. Binnen de zeven wetenschapsgebieden wordt disciplinair onderzoek en onderzoek op het gebied van leren en doceren in een door technologie verrijkte omgeving verricht. De nieuwste technologieën en onderwijskundige inzichten worden toegepast, zowel in de bachelor- en masteropleidingen en cursussen, als in projecten en programma’s met partners. Nationaal en internationaal speelt de OU een belangrijke rol in de innovatie van het hoger onderwijs. Aan de OU studeren ruim 15.000 studenten en werken 670 medewerkers. De OU heeft vestigingen in Nederland en België, de hoofdvestiging bevindt zich in Heerlen.