SLTN wint Europese aanbesteding voor Storage en Compute Infrastructuur voor de gemeente Amersfoort

SLTN heeft de aanbesteding van de gemeente Amersfoort gegund gekregen voor Storage en Compute Infrastructuur inclusief implementatie, onderhoud en beheer.

De gemeente Amersfoort staat aan de vooravond van de vervanging van haar systeem voor dataopslag (storage) en een groot deel van compute omgeving (servers). De huidige omgeving voldoet niet meer aan de eisen van een moderne IT-omgeving voor de gemeente Amersfoort. Middels een aanbesteding is een geschikte partner gezocht voor storage en compute, inclusief implementatie, onderhoud en beheer. De inschrijving van SLTN is beoordeeld als de oplossing met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Snelheid & continuïteit
De gemeente Amersfoort wil steeds meer op het terrein van IT dienstverlening vanuit regie gaan werken. Dit  betekent dat de weg is ingezet naar een werkwijze waarbij de nadruk meer op regievoering en minder op beheer komt te liggen. Hiermee ontstaat de mogelijkheid om meer ‘ontwikkelcapaciteit’ vrij te spelen om in  te spelen op ontwikkelingen en projecten voor de stad en het waarborgen van de continuïteit. SLTN gaat voor de gemeente Amersfoort de nieuwe storage en compute infrastructuur leveren, installeren en onderhouden. Tevens zal SLTN het technisch beheer uitvoeren. Hiernaast wordt ook back-up als clouddienst geleverd. De overeenkomst heeft een looptijd van maximaal vijf jaar en is ingegaan op 1 mei 2020.

Duurzame samenwerking
Eugène Tuijnman, Algemeen Directeur SLTN: “Wij zijn verheugd met de samenwerking met de gemeente Amersfoort. Juist ook in deze tijden van corona geeft de gemeente volop aandacht aan continuïteit en de toekomstbestendigheid van haar dienstverlening met deze nieuwe oplossing. Wij kijken ernaar uit om hieraan op ICT-vlak bij te dragen.”

Wim Vreeman, afdelingsmanager IT gemeente Amersfoort: “Naast dat er een duurzame oplossing gerealiseerd wordt, is het voor ons belangrijk dat wij kunnen leunen op SLTN die Amersfoort ontzorgt. Een organisatie die een bijdrage levert aan een betrouwbaar, veilig en wendbaar fundament. We kijken dan ook uit naar de samenwerking met SLTN.”

 

Over SLTN
SLTN ontzorgt ICT. Met specialisaties zoals architectuur, integratie- en migratie projecten, managed services, clouddiensten, application services en detachering is SLTN bij uitstek uw partner in ICT.

Alle door SLTN geleverde diensten kenmerken zich door Kwaliteit, Passie en Innovatie.

SLTN is één van de grotere niet- beursgenoteerde ondernemingen met ruim 700 hoogopgeleide en ervaren medewerkers en heeft ruim 1.400 nationale en internationale klanten verdeeld over de primaire segmenten education, finance, government en healthcare. Daarnaast heeft SLTN de hoogste levels van partnerships met ’s werelds meest gerenommeerde ICT-fabrikanten