SLTN wint KnowBe4’s EMEA Partner of the year Award 2022!

SLTN heeft vandaag vernomen dat het de EMEA Partner of the Year Award van KnowBe4 heeft gewonnen!  KnowBe4 erkent hiermee de beste KnowBe4-kanaalpartners door verkoopgroei, marketinginnovatie, leiderschap en het evangeliseren van het belang van bewustzijn, gedrag en cultuur op het gebied van cyberbeveiliging. 

Eugène Tuijnman, CEO SLTN: “Wij zijn enorm vereerd met winnen van deze award!  Als het gaat om cybersecurity blijft de mens binnen de IT de zwakste schakel en daar maken cybercriminelen gepast misbruik van. Met het programma van KnowBe4 beschikt SLTN over een perfecte gamified security awareness training om zo onze klanten de mogelijkheid te bieden zich zo weerbaar mogelijk te maken tegen cyber security aanvallen.

“Onze strenge, op gegevens gebaseerde selectiecriteria voor toekenningen van deze award, laat zien dat SLTN echt uitstekend presteert, zegt Kirsten Esposito, VP Global Partner Program Office. SLTN sluit zich aan bij een groeiende groep winnaars van partnerprogramma’s die de lat voor de rest van de wereld bepalen.” “We zijn erg verheugd om de winnaars van de Partner Program Award van dit jaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika te erkennen”, aldus Tony Jennings, EVP International & Global Channel Sales. “Het is een eer om samen te werken met zulke innovatieve leiders zoals SLTN op het gebied van beveiliging en we kijken ernaar uit om samen nog veel meer klanten in EMEA te verrassen.”